Kalendář

Září 2023
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 14Zář

    v 03:40 hodin letního času
    na 21°59´ Panny

    Tomuto stupni zvěrokruhu odpovídá sabiánský symbol „Královský erb, osázený drahokamy“, s podvysvětlením „Osvědčení o aristokratickém stavu, ať už se „vznešenost“ prezentuje na jakékoli úrovni kulturní výlučnosti.
    Klíčové slovo: VZNEŠENOST

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem AHAU, poslední, vrcholný symbol ze všech dvaceti – ničím nepodmíněná láska, přechod na vyšší úroveň, Slunce, korunní čakra.

    Dnešní novoluní znamená pozici na startovacím bloku panenském, kde se o jedno místo dělí Slunce s Lunou. V Panně dávají přednost úpravě zevnějšku a dbají o dokonalý styl během plavání, méně již na pořadí soutěžících v cíli. Na rozdíl od předchozího Lva je toto okrajová záležitost. Ačkoli získat nejvyšší známku za dokonalost, to už by za to stálo!

    Slunce s Lunou dnes mají naproti v Rybách Neptuna, který jim zamlžuje jasné vidění, potácejí se trochu v představách, iluzích a domněnkách, jak asi ten dokonalý obraz reality vypadá, když nemá jasné obrysy. Další verze je možnost uchýlit se k snění, tušení souvislostí, imaginaci, vydat se k melancholickým vzpomínkám nebo ke břehům neexistujícího ideálního světa.

    Krátce řečeno je dnešní novoluní sice v Panně – zemském znamení, nicméně je tato pozice nabourána působením Neptuna. Nedivte se proto, jestli se v těchto dnech cítíte jako v mlžném oparu, neschopni požadovaného výkonu. To, co vám jde jindy rychle od ruky, se nyní drobí pod rukama a vaše snaha se ztrácí v nedohlednu.

    Výhodu máte vy všichni, kdo jste uzemnění a přitom meditující, v kontaktu s něčím nadpozemským. Ideální spojení obojího je meditace při procházce lesem, parkem, kouskem přírody, během, indiánskou chůzí (střídání běhu a chůze) bez krokoměru na zápěstí, s rozumem v pauze doma.

    Pokud se chystáte zrovna na dovolenou u moře, nemůže být dokonalejšího spojení obojího. Pokud nemáte finanční prostředky, pište básně, zapisujte si svoje sny a sněte o tom, jaký by byl podle vás ideální svět. Nasyťte se tou představou a nenechte se o ni připravit. Nakonec trvale platí, že je lépe vidět sklenici poloplnou než poloprázdnou.

    Právě dnes ukončil svoji pouť retrogárním směrem Merkur a vrátil se zpět do svého přímého směru. Už není potřeba vracet se k nedodělaným záležitostem, k opravám a redigování odložených písemností, smluv, apod.

    Na závěr stojí za zmínku poměr energií, které se po celý tento rok až na jedinou výjimku objevují ve značné převaze jinové energie. Jangová energie se velmi silně začne projevovat až teprve od léta 2025. Ale o tom zase někdy příště, je to na delší povídání.

    Jmenovitě děkuji neznámému truhláři ze Vsetína, který mi zavolal, moc mne to potěšilo.

    Příště se sejdeme 23.září, už v podzimní rovnodennosti, kdy Slunce vstoupí do znamení Vah a my se už opravdu přesuneme do podzimní sezóny.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 21:42

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.