Kalendář

Červen 2014
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 27Čvn

    v 10:08 hodin letního času, na 5°38´ Raka

    Tomuto stupni Raka přísluší sabiánský symbol „Lovní ptáci si vystýlají hnízdo“, s podrobnějším vysvětlením „Vnitřní Já se instinktivně odevzdává novým formám života“.
    Klíčové slovo: SYMBIÓZA

    V Mayském orákulu je dnes v kalendáři BEN – cestovatel prostoročasem, andělský posel, odvaha, nové směry.

    Znamení Raka vypovídá o emocionálních vazbách, které potřebujeme k životu. Odpověď na to, jakým způsobem a z jakého důvodu se to děje najdeme v mapách našich prvních vztahů z doby našeho raného dětství.

    S novoluním v Raku se můžeme podívat na to, jaké vztahy kolem sebe vytváříme a jaké vyhledáváme, co od nich očekáváme a co jsme naopak schopni a ochotni do nich vložit.

    http://inspiredrd.com/wp-content/

    Potřeba bezpečných citových vztahových vazeb nás provází životem kontinuálně a pokud nám pohár hojnosti v tomto směru v dětství nenaplnili, o to víc si jej toužíme dolít až po okraj v dospělém věku. A tak se naše vnitřní dítě rozhlíží kolem, kde by našlo rodiče, který by mu dal všechnu tu lásku a pocit bezpečí, po kterém tolik prahne a jehož se mu nedostávalo. Podle zákona zaměřené pozornosti se ale setkává s lidmi, kteří nejsou ochotni se této služby ujmout, protože mají sami se sebou dost co dělat.

    V prvním červencovém týdnu se Slunce vloží do kvadratury mezi Uranem a Plutem a vzhledem k tomu se naše citové podloží důkladně provětrá a pročistí. Nevybíravé způsoby Pluta s Uranem nám většinou nejsou moc po chuti, leč výsledky mají v závěru oba pánové na výbornou. Přežije pouze to, co je čisté, ostatní jde do tříděného odpadu.

    A nakonec ještě upozornění: od 1. července už bude Merkur jezdit zase v přímém směru. Opět už bude možné uzavírat a podepisovat smlouvy, jelikož komunikační průchodnost už by měla být v lepším stavu než poslední tři týdny, kdy byl Merkur retrográdní (ve zdánlivě zpětném pohybu).

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 21:36

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.