Kalendář

Červen 2012
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 19Čvn

    v 01:09 letního času, na 0° Raka

    Prvnímu stupni Raka přísluší sabiánský symbol „Námořníci na širém moři stahují vlajku a vztyčují novou“. S dalším vysvětlením „Radikální změna závazku, vyjádřená symbolickým činem – bod, z nějž není návratu.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Caban (čteno ka ban) – zemská síla a galaktický řád, proměnlivá rezonance se světem, léčení krystalem, bílý lev, velryba.

    Dnes je nejdelší den v roce na severní polokouli a nejkratší na jižní. Slunce vstupuje do nového prostoru, do znamení Raka, do rodinného, domácího prostředí, do míst citové a materiální podpory a výživy, do emocionální dělohy, místa, kde se rodí naše prvotní projevy citové a emoční v raném dětství. Lidé se radují a společně oslavují tuto jedinečnou událost, kdy se před námi předestírá čtvrt roku přílivu slunečního světla a tepla.  

    Spojme se s obyvateli naší planety z různých končin světa k oslavě návratu slunečního jasu prostou meditací. Naším záměrem bude procítit a vnímat jednotu se Zemí, Sluncem a s celou Galaxií.

    Postupujme takto:

    Najdeme třináct listů stromů, keřů či rostlin, které představují sílu třináctky v přirozené přírodní formě. Listy symbolizují naše propojení do jednoho celku – matkou Gaiou, na planetě Zemi, ve Stromu času, v Květu života.

    Doprostřed listů položíme krystal, který představuje nás.

    V okamžiku slunovratu, což je u nás v ČR 21. června v 1 hodinu 8 minut v noci, se spojíme v samém centru planety Země. Odtud se spojíme se Sluncem a odtud s centrem naší galaxie.

    Zhluboka se nadechneme a pak během výdechu pohlédneme z vesmíru na planetu Zemi, kde spatříme obtočený duhový most, který všechno obepíná, vyzařuje harmonii, léčivou energii a mír pro všechny bytosti.

    Tento obraz si napořád uchováme v srdci. 

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 23:42

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.