Kalendář

Duben 2022
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 16Dub

    ve 20:55 hodin letního času,
    na 26°46´ Vah

    Tomuto stupni Vah přísluší sabiánský symbol „Letadlo stoupá vysoko k jasnému nebi“, s podrobnějším vysvětlením „Vědomá schopnost přesáhnout konflikty a tlaky osobního života“.
    Klíčové heslo: UVĚDOMĚNÍ SI TRANSCENDENCE

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem AKBAL – cesta do vlastního nitra, zkoumání snů, intuice, tajemství a klid.

    Dnes večer probíhá úplněk s Lunou na konci znamení Vah a Sluncem naproti na konci Berana. 20.dubna už se Slunce vydá na hraniční čáru následujícího znamení, do Býka.

    Ještě předtím však stihnou spolu se Sluncem vzedmout emoční vlnu, protože se do jejich hry zapojuje Pluto, který je velmi naléhavý, urputný a neodbytný. Když se jednou pro něco rozhodne, tak to tak bude za jakýchkoli okolností! Pluto má totiž vyvinutá čidla na věci a záležitosti, jež nemá smysl vláčet životem dál jako scarabeus v hmyzí říši. Smysl svého bytí vidí v proměně toho, co je již zetlelé a páchnoucí hnilobou v úrodnou, plodnou půdu.

    Vedle Plutonického působení se dnes zapojil do hry dámský klub žalobkyň/obhájkyň, nesoucích v podpaží materiál ke zpracování, aby se tak využila touha Pluta dostát svým představám o nápravě a změně našeho vnímání.

    Jednak to je bohyně Eris, kterou onehdá zapomněli (nebo kdoví, jak to vlastně bylo) pozvat na svatební hostinu. Zahořklá Eris nezůstala vybrané společnosti nic dlužna ve chvíli, kdy do řad vyvolených hodila jablko sváru. Říká se o ní, že stála v pozadí válečného konfliktu o Tróju.

    V blízkosti Eris a Slunce v Beranu stojí pevně další bohyně Pallas Athéna, nejen zručná řemeslná umělkyně, ale i zdatná válečnice.

    Naproti s Lunou je Haumea, havajská bohyně plodnosti a rození, představující nové formy, nové přístupy k životu, zvláště ve vztahovém znamení Vah.

    A nakonec sem patří také Lilith, která včera přestoupila z Blíženců do Raka, odkud půjde dál do Lva až začátkem ledna 2023. V soudním dvoře přednese každá členka klubu na základě vlastních zkušeností svoje připomínky k věci „Nepřijetí, odmítnutí, zavržení“.

    Týká se to všech v síni přítomných, kteří vědí, která bije. I muži mají svoji vnitřní ženu – animu, stejně jako ženy mají i svého vnitřního muže – anima.

    Pluto si ví rady, jak z toho ven a Haumea mu bude ráda asistovat. Už jsme nějaký ten rok trénováni k tomu, abychom se naučili žít sami se sebou a ne v zrcadlovém odrazu prostřednictvím druhých. Je to sice zprvu bolestný proces, ale jediný možný.

    V jeho závěru stojí informace:

    Jsem v pořádku takový/á, jaký/á jsem a jestli mě chcete jiného/jinou, je mi líto, ale nemohu vám pomoci. Mým záměrem je žít čistě, radostně a spokojeně, aniž bych totéž upíral/a druhým.

    Někteří z vás, kdo jste se narodili v určité části roku 1971 a 1972 máte ve svém osobním horoskopu přímé spojení Eris a Chiróna, kde léčení zranění nepřijetí bylo u vás v tomto životě jedním z hlavních zadání.

    Pro všechny z nás se toto spojení bude opakovat ještě někdy v roce 2025 a 2026. Bude to příležitost, lépe řečeno nezbytná nutnost naučit se přijímat se s vřelou náručí doširoka rozevřenou pro sebe sama.

    Příště se sejdeme v novoluní a zároveň i solárním zatmění 30. dubna.

    Krásné Velikonoce vám přeji.
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 12:52

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.