Kalendář

Březen 2022
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 02Bře

    v 18:35 hodin středoevropského času
    na 12°07´ Ryb

    Tomuto stupni zvěrokruhu odpovídá sabiánský symbol „Starobylý meč, který prošel mnoha bitvami, uložený ve vitrině muzea“ s podvysvětlením „Účelným uplatněním vlastní vůle se může zasvěcený člověk stát příkladem odvahy všem, kdo jdou v jeho stopách“.

    Klíčové heslo: SÍLA VŮLE

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Etznab – bezčasovost, iluze, setkání se stínem, integrace paradoxu.

    Je poslední novoluní před 20.březnem, jarní rovnodenností a začátkem astrologického roku. Vstpujeme do nového lunačního cyklu na začátku znamení Ryb, do nového nastavení, vstupu do nové situace.

    Vícekrát jsem se zmiňovala o výjimečné disbalanci nad námi, ve hvězdách a galaxiích, ve vesmíu. Tato nerovnováha je dnes ještě navíc podtržena třemi skupinkami planet – Merkur+Saturn, Slunce+Luna+Jupiter a Venuše+Mars+Pluto. Poslední skupinka je na samém konci Kozoroha, znamení hmoty, ale zároveň i šamanské znamení.

    Představte si obrovskou nakloněnou rovinu. Tak dnes naše planeta vypadá. Na méně než polovině toho talíře je soustředěna veškerá kvalita všech planet a všech znamení, zatímco v druhé části je většinou pusto a prázdno.

    Člověka hned napadne, jak to spravit, abychom se z toho vesmírného plavidla neskutáleli dolů. Jediná možnost je zahrnout tu druhou část svými pocity, které vždycky hýbou, hýbaly a budou hýbat naším světem a tím, co se zrovna děje.

    Předešlé dva roky absolutně zaplavily druhou část talíře strachem a obavami o zdraví. Zvláštní, že vzápětí se rychle objevila nová „šance“, jak být zase uveden do strachu, teď už v širším rozsahu.

    Využijme nabídky dnešního novoluní ve znamení Ryb, jež vnímá vnější i vnitřní svět, dovede vložit a vnímat události s empatií.

    Kdo nebudete, nemůžete přispět osobní pomocí Ukrajině, posílejte té zemi a jejím obyvatelům lásku bez podmínek a nechte ji proudit tak, aby se setkávala s lidmi, sužovanými ve válečných kulisách. Je to dar, jehož dosah nebývá vždy doceněn, ale spolehlivě funguje. Co vysíláme, to přijímáme.

    Příště se sejdeme 18.března, za úplňku ve znamení Panny.
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 19:50

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.