Kalendář

Srpen 2020
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 18Srp

    ve 4:42 hodin letního času
    na 26°36´ Lva

    Tomuto stupni zvěrokruhu odpovídá sabiánský symbol „Záblesk svítání na východní obloze“ s podvysvětlením „Nové vzrušující možnosti na prahu nového cyklu“.
    Klíčové slovo: OSVÍCENÍ

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Etz´nab (čteno ets nab) – bezčasovost, iluze, setkání se stínem, integrace paradoxu.

    Novoluní na konci znamení Lva jako počátek nového lunárního cyklu, trvajícího cca 29 dnů, uzavírajícího se v zářijovém novu 17.září. Jeho vládcem je Slunce, které souvisí s orgánem srdce, s možností a příležitostí otevřít své srdce a zažehnout v něm jiskru pro život, rozproudit energii, která v nás probudí radost z čirého bytí, že jsme teď tady.

    Zvláště letos je nám všem toho opravdu zapotřebí. Vrátit se k sobě, do svého srdce a naplnit ho spokojeností a blažeností, vrátit se do dětské spontaneity a přirozenosti,zkusit něco vytvářet. Dovednost, kterou naše společnost postupně opouští, jako kdyby v tomto směru prodělávala odvykací kůru. Pokud se to děje, zaplňuje vyklizený prostor v srdci strach a obavy, namísto vytlačené čiré radosti a bezprostřednosti.

    Zkusme pečovat o toto své centrum, kde bije náš zvon v našem rytmu, na naší vlnové frekvenci. Letos je nám ku pomoci mobilizovaný Mars v Beranu a s ním také Eris a Lilith. Obě jmenované dámy přišly s tématem nepřijetí, odsuzování, zavržení, trestání za svoji přímost a neohroženost.

    Tak jako před pár měsíci, nabízí se opět možnost, jak navodit rovnováhu v nevyváženém horoskopu, kdy jedna strana extrémně převažuje a nebezpečně překlápí celý systém vzhůru nohama. Podívejte se ve svých rodinách, kde dochází k ohrožení z nebezpečí překlopení ve vztazích, aby se celý rodinný systém nesesouval k okraji tak, až by definitivně spadl jako počítač.

    Stačí docela málo, naplnit smysl znamení Vah, s kterým ta rovnováha stojí a padá. Přijmout i ty, kteří stojí za dveřmi a stále marně očekávají, že když na ně budou klepat, bude jim otevřeno. Váhy jsou znamením diplomatických vyjednávání, kdy je potřeba určitá míra tolerance a vzájemného pochopení.

    Otvírejte svá srdce a dveře do svých domovských přístřeší, ať využijete mimořádnou akci znamení Lva, která trvá už jen do pátku. V sobotu už přechází Slunce do Panny a to je docela jiná káva! Avšak vyvažovat je nutno setrvale.

    Krásné léto, Máša Růžičková

    Posted by admin @ 21:37

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.