Kalendář

Červenec 2017
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 23Čvc

    v 11:45 hodin letního času, na 0°45´ Lva

    Prvnímu stupni Lva přísluší sabiánský symbol „Mobilizace vitálních energií, vyvolaná přívalem ambicí, vhání člověku krev do hlavy“, s podvysvětlením „Vpád bio – psychických energií do egem kontrolovaného pole vědomí“
    Klíčové slovo: ZÁŽEH

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem MEN – modrý orel, naděje, sny a vize, třetí oko.

    Slunce a Luna ve Lvu, ústřední dvojice novu má dnes po boku společnost, planetu Mars, představitele přirozené mužské agrese, nezbytné k životu. Tato tříčlenná skupina je pod značným tlakem Urana, který nesnáší odklad a nekompromisně naléhá – je třeba jednat! Velice pravděpodobně půjde o řešení vleklých rodinných nesrovnalostí, jež byly odkládány (na cizím slovu prokrastinace se mi láme jazyk) často celou řadu let a jejichž obsah se jen stále dál rozpínal, až se ucho právě teď utrhlo.

    Už je nutné začít znova a jinak, vytahat kostlivce ze skříně ven a využít čisté police k uložení voňavého povlečení. Jedině tak se bude moci horká půda pod našima nohama příjemně zchladit. Ze všech planet je teď převážná většina v ohnivém živlu, není tedy divu. To, co bylo dlouhou dobu zamrzlé a uložené u ledu, má teď šanci povolit a dosáhnout přirozené teploty ovzduší.

    https://www.yoganonymous.com

    Nenechte se však unést vášnivými emocemi a hlavu si raději předem zchlaďte studenou vodou v bazénu, v rybníku, jezeru, v moři či oceánu. Až pak teprve začněte spravovat svůj starý, nefunkční model rodiny, rovnat vztah ke svým nejbližším lidem. Stačí se podívat do přírody nebo chcete – li na tématické dokumenty o soužití v živočišné říši. Máme se tam co učit.

    Příště se sejdeme v srpnových zatměních – 7.8. v úplňku a lunárním zatmění a 21.8. v novu a v úplném zatmění Slunce.

    Na závěr tip na letní čtení do dnešní komplikované doby, kdy je těžko udržet si kontrolu nad během věcí, stále je všechno jinak, co platilo dnes, neplatí už zítra. Na téma reakce na nečekané nové podmínky se pěkně čte kniha Adaptujte se. Autorem je novinář a spisovatel Tim Harford. Napsal také knihu Messy: The Power of Disorder to Transform Our Lives. Narazila jsem na ni náhodou při svých toulkách knihkupectvím. Zatím je jen v angličtině. Taktéž velmi použitelná pro dnešní dobu.

    Krásné léto,
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 20:02

One Response

WP_Cloudy
  • Jana Linhartová Says:

    Mášo, díky. Obvykle než mi dojde Tvé info, mívám to se sebou těžké. Ač dělám, co můžu (a často nemůžu), každou zátěž si musím prožít. Kostlivci teď taky zafungovali, ale i snaha vyhazovat nepotřebné, snad mi to vydrží. Myslím na Tebe, mám před sebou ještě návštěvu u vás s Pepou, ale teď nevím, kdy na ni dojde. Byla jsem u Ivy a přihlásila jsem se na její Nahlížení, snad mi prospěje.
    Měj se hezky, těším se, že se někdy uvidíme. J.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.