Kalendář

Březen 2017
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 12Bře

    v  15:54 hodin středoevropského času, na 22°14´ Panny

    Tomuto stupni Panny přísluší sabiánský symbol „Krotitel lvů předvádí své umění a vůli“, s podvysvětlením „Potřeba krotit svoji životní energii v zájmu naplnění vlastního osudu“.
    Klíčová věta: REZOLUTNOST A TRPĚLIVOST

    V Mayském orákulu je symbolem IK , v pořadí druhý symbol – inspirace, přítomnost, pravda.

    Slunce stále ještě v Rybách (do 20. března) vyzařuje světlo proti Luně v Panně. Slunce s Chirónem a s Lunou naproti nim je v těchto dnech zobrazeno jako léčitel hlubokých vnitřních zranění a traumat.

    Celý horoskop je protkán sítí, která se soustředí do jádra postavy, podosobnosti vnitřního léčitele, kterého si s sebou nosíme životem všichni, ačkoli ne každý si je jeho přítomnosti vědom. V souvislosti s tématem dnešního horoskopu bych ráda  citovala z knihy Indiánské léčení od autora Lewis Mehl-Madrony (vydala Pragma):

    Chceme – li se my lidé uzdravit, musíme se změnit, jakékoli jiné řešení je pouze dočasné. Jedním z důvodů, proč se u pacientů s primární rakovinou objevují další příznaky rakoviny je skutečnost, že u nich nedošlo k zásadní změně, která by aktivovala jejich vnitřního léčitele. Náchylnost k rakovině nevymizí bez hluboké změny přístupu k životu.

    Najít vnitřního léčitele není jednoduché, protože to není předmět, nýbrž stav mysli, těla a ducha, který je závislý na našich názorech, hodnotách, minulosti a kultuře. Stále ještě se objevuje výzva k transformaci lidské společnosti, s kterou přišel Pluto s Uranem v letech 2012 – 2016 a kterou aktualizuje i letos Jupiter. Stále ještě můžeme využít nabízenou šanci, můžeme aktivovat svého vnitřního léčitele.

    Chcete – li ho najít, vydejte se na nádraží a kupte si jízdenku na vlak, který jede po trase do vašeho vnitřního života. Až budete v cíli, bude tam na vás čekat, vyzvedne si vás a podniknete spolu cestu dál, až k úplnému vyléčení. Za předpokladu, že budete mít absolutní důvěru v sebe a v něho a v to, že jdete správnou cestou, po správné stopě, přestože se během cesty budete možná cítit jako natažení na skřipci (název tvaru dnešního horoskopu).

    Sejdeme se opět skoro za týden, 20. března, za prvního jarního dne, kdy Slunce vstoupí do Berana a začne další astrologický rok.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 20:21

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.