Kalendář

Prosinec 2016
Po Út St Čt So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 21Pro

    Slunce vstupuje na 0° Kozoroha v 11:44 hodin středoevropského času

    Sabiánský symbol pro 1.stupeň Kozoroha zní „Indiánský náčelník požaduje na shromážděném kmeni vůdcovskou moc“. S dalším vysvětlením „Moc a zodpovědnost, přítomná v každém uplatnění vůdcovského nároku“.

    Klíčové heslo: STÁT SE AUTORITOU

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem IMIX (čteno imíš) – červený drak, ze všech dvaceti symbolů první v pořadí. Je to primární vědomí, základní instinkt k přežití, Velká matka, božská výživa a podpora.

    Před dvěma dny, 19. prosince se planeta veškerých způsobů komunikace na chvíli pozastavila proto, aby se vzápětí vydala zdánlivě opačným směrem – stala se takzvaně retrográdní. To potrvá následující tři týdny, do 8. ledna příštího roku.

    Je to doba vhodná k realizaci dlouho odkládaných projektů po jejich nezbytné aktualizační úpravě, k opravám zlomených násad a údržbě zahradnického nářadí, promazání jízdního kola, aby bylo v pořádku připraveno na první jarní dny. Doba, vhodná na opravy, dodatky, přepisy, dotažení, perfektní přípravu na to, co bude možno cca v polovině ledna odstartovat.

    Také Slunce se jakoby na chvíli zastavilo tak, jak je tomu za každého zimního a letního slunovratu. Potřebuje vstoupit do brány další sezóny, pro naši severní zemskou hemisféru směrem ke světlu a ke kratším nocím, zatímco u protinožců, kteří se teď vyhřívají na plážích, je tomu naopak.

    Přicházejí okamžiky magických dnů před Štědrým večerem, dychtivého dětského očekávání splněných přání, uložených za okny Ježíškovi v dopise do vlastních rukou.

    V posvátné tichosti se na tři dny ocitneme v bodu nula, v klidové zóně, na hraně mezi světlem a tmou, dnem a nocí, abychom na Štědrý den mohli sledovat průnik prvních slunečních paprsků světelnou bránou, příchod nového života.

    V souladu s vesmírnými cykly přichází příležitost objevit světlo v sobě sama, oživit a probudit v sobě životadárnou energii, svoji životní sílu.

    https://cz.pinterest.com/drawingtheline/book-christmas-trees/

    V den slunovratu můžete provádět meditaci se zemským Platónským tělesem, s krychlí.

    Znamení Kozoroha odpovídá živlu Země a jemu je přiřazen tvar krychle, skládající se ze šesti čtvercových stěn. Rozložením krychle do 2D dostaneme tvar kříže, v němž dochází k provázání horizontální linie (vlevo – vpravo) s vertikální (nahoru – dolů).

    Zasvěcení do živlu Země představovala rituální smrt, poslední stupeň zasvěcení. Docházelo k uložení do kobky a uzavření, aby duše ztratila svoji původní formu, aby mohla pocítit svoji nesmrtelnost a možnost nového vtělení na základě proměny ve svém nejhlubším nitru, v jádru Země.

    Najděte si chvíli jen pro sebe, ponořte se do sebe a zaměřte se na dech. S nádechem přijímejte lásku a s výdechem s ní vyplňujte prostor kolem sebe.

    Stejným způsobem přijímejte a rozesílejte štěstí, pak radost a pak i to, co máte sami rádi a co chcete posílat dál.

    Uchopte nyní krychli do svých rukou, prohlédněte si ji pozorně ze všech úhlů a prociťujte ji. Vaše štěstí máte teď ve svých rukách, leží vám u nohou.
    Vnímejte pocit, který ve vás ta krychle, která má dokonalý, stabilní tvar, vzbuzuje.

    Prociťte, co všechno se ozývá prostřednictvím vašeho těla, jaké zprávy odtamtud dostáváte, z kterých míst přicházejí. .

    Ta místa jsou branou a klíčem do duchovního světa, v němž se nachází uzdravení, energie a životní síla.
    Překročte bránu do onoho místa ve vašem těle.

    Držíte teď v ruce lék k uzdravení toho místa, energii, kterou tam potřebujete vložit.
    Za pomoci krychle uveďte do pohybu obrazy, pocity, zvuky, tóny, které se vám v souvislosti s tím objevují, procházejte s ní těmi místy, které potřebují léčit.

    Nechte krychli putovat místy, kde ve svém životě potřebujete stabilitu, zdravé životní prostředí, obnovenou životní sílu, oporu v sobě.
    Najděte si pro svoji krychli místo, kam ji budete ukládat.

    Můžete si ji kdykoli to budete potřebovat představit, jak obklopuje vaše tělo, jako kdybyste byli v jeskyni, v níž můžete přijímat zprávy ze svého nejhlubšího nitra, přes matku Zemi.

    Můžete komunikovat s buňkami přes buněčnou paměť svého těla, můžete vstoupit do kontaktu s jeho jednotlivými částmi.

    Krychle podporuje koncentraci energie, její zklidnění a zpomalení vibrací. Uvádí do klidu vše, co má co do činění se Zemí.

    Krásný slunovrat, klidné a pokojné svátky Vánoční
    vám přeje Máša Růžičková

    Posted by admin @ 18:51

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.