Kalendář

Duben 2015
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 18Dub

    ve 20:57 letního času, na 28°26´ Berana

    Tomuto stupni zvěrokruhu odpovídá Sabiánský symbol „Hudba sfér“, s podvysvětlením „Sladění s kosmickým řádem“.
    Klíčové slovo: NASLOUCHAT VNITŘNÍMU HLASU

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem LAMAT – harmonie, láska bez hranic, jasná perspektiva, brána do páté dimenze.

    Sice se pohybujeme na samém jeho konci, ale přesto ještě v prvním znamení zvěrokruhu, v silném jangovém Beranu, avšak oproti minulé fázi Luny v úplňku 4. dubna se pomalounku polehounku překlápíme z mužské energie jangu více do ženské energie jinu. Přece jen pro nás bude postupně snazší osvojovat si způsob přirozeného plynutí věcí a událostí oproti vynakládání úsilí k dosažení příslušného NĚČEHO.

    Každé znamení jedná pod vlivem planety, jež mu vládne. Beranu vládne planeta Mars. Tak například pro člověka, který má ve svém horoskopu Mars v některém z ohnivých znamení (Beran, Lev, Střelec) je poměrně obtížné vzdát se svého záměru a nechat věci běžet podle jízdního řádu, určeného někým (něčím) jiným.

    Až do 31. března byl Mars v ohnivém Beranu, ve svém původním domově. Zrovna na týž den si objednal stěhováky, aby se přesunul do následujícího znamení Býka. Náhle se ocitá ve zcela odlišném prostředí, v lahůdkářství s rozličnými dobrotami, jež může život obsáhnout.

    Mars v Býku se paradoxně objevuje v horoskopu Jaromíra Jágra, kterého z rozvláčného pohodlí provokuje Lilith, hledící Martovi zpříma do očí z opačné strany Jágrova horoskopu. Mars v Beranu je naopak v absolutní shodě s neuvěřitelnou rychlosti a virtuozitou mistrovských houslí Stephana Grappelliho (1908 – 1997).
    https://www.youtube.com/watch?v=S4kf5aU1Wtg

    Mars je v Býku doprovázen komunikativním Merkurem, těsně před půlnocí za nimi přispěchá také Luna a co nevidět i Slunce (20. dubna), v totalitě jinu.

    http://blackhatastrology.com/category/birth-chart/

    Lilith a Mars, dvojice milenců, kteří vůči sobě zpočátku cítí rivalitu a soupeří o moc a prvenství, vývoj jejichž vztahu píší dějiny již řadu milénií. Právě nyní, v druhé polovině dubna zažívají mimořádné souznění a hluboké napojení za přispění Pluta, s nímž dohromady tvoří velký harmonický trojúhelník.

    Poblahopřejme všem novomanželům, kteří pod takovou záštitou dnes vstoupili ve svazek manželský, popřejme všechno dobré do života všem bytostem, které si v tomto období přišly obléci svůj fyzický kabátek. Novoluní je začátkem nového lunárního cyklu a nadějných kroků k budoucnosti.  

    Krásné jarní dny,
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 18:39

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.