Kalendář

Duben 2014
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 29Dub

    v 8:14 letního času na 8°52´ Býka

    Tomuto stupni Býka odpovídá Sabiánský symbol „Vánoční stromeček, celý ozdobený“, s podvysvětlením „Umět si vytvořit v černých chvílích vnitřní pocit štěstí“.
    Klíčové slovo: VÍRA V CYKLICKOU OBNOVU

    V Mayském orákulu je symbolem Ix (čteno Íš) – šaman, jaguár, zasvěcení, vědění srdce, integrita.

    Rozezvučené struny víkendových konstelací v dnešním novoluní a v zatmění Slunce v Býku, u nás ne viditelném, ještě doznívají. Chci nejprve poděkovat všem skvělým ženám  a mužům, kteří vzájemně sdíleli víkendové cestování svým soukromým vesmírem. Objevilo se několik důležitých poselství, platných pro letošní rok a pro celou éru spojeneckého paktu, uzavřeného mezi Uranem a Plutem počínaje rokem 2012 a konče 2015:

    • Nelze oddělovat světlo od stínu a chtít žít jen ve světle. Pokud nepřijmeme svoji stinnou část, nezískáme ani přístup ke svému světlu.
    • Je důležité se v největším chvatu zastavit a nechat si aspoň tři vteřiny (měřeno svým osobním časem) POUZE pro sebe.
    • Je důležité přenechat mužům i dětem jejich díl odpovědnosti tak, aby se muži mohli cítit být Muži a děti aby mohly dospět ve zralé osobnosti.

    http://downloads.xdesktopwallpapers.com/

    Uma Thurman, narozena 29. dubna 1970

    Probíhající kvadratura mezi Uranem a Plutem vyvolává v mnohých z nás prohlášení „Už tohle ve svém životě nechci“. Zvláště silně to cítí patrně ti, kteří se narodili v šedesátých letech a někteří v první polovině let sedmdesátých, kdy Pluto s Uranem sdíleli společně jedno znamení (nejprve Pannu a později Váhy).

    Jako posledním, ale patrně i nejúčinnějším pomocníkem je v současné transformační době humor, základní ingredience, kterou sypou do svých pokrmů všichni umělci života. Zkuste to i vy, začněte se usmívat na kolemjdoucí a sledujte reakce rozpačitého otazníku nebo vděčného opětování. Bavte se a když vám to nepůjde, přinuťte  se pozvednout koutky úst nahoru. Křeč postupně opadne a zůstane dobrý pocit. I lékaři zjistili zázračně léčivé účinky dobré nálady na léčbu např. srdce a oběhu, rakoviny, atd.

    Humor je výborným terapeutickým nástrojem pro Slunce v Býku. Toto znamení má na starosti krční oblast a hlasový projev. Býci dokáží být nejen vděčnými strávníky či vynikajícími kuchaři, ale i labužníky života.

    Od zatmění si na několik měsíců oddychneme, další pár nás čeká v říjnu – 8.10. zatmění Luny v Beranu a 23.10. zatmění Slunce ve Štíru.

    V den zatmění se nedoporučují ani zásahy na úrovni fyzického těla ani v rostlinné říši.

    Máša Růžičková

     

    Posted by admin @ 15:40

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.