Kalendář

Prosinec 2013
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 02Pro

    v 1:22 hodin středoevropského času, na 11°00´ Střelce

    Tomuto stupni Střelce přísluší sabiánský symbol „V levé části starobylého chrámu hoří lampa ve tvaru lidského těla“, s podvysvětlením „Hodnota návratu k tělu, obhajovaná moderními mysliteli v zájmu zachování rovnováhy s intelektem a objektivním vědomím.“

    Klíčové slovo: spoléhání na reakce organizmu

    V Mayském orákulu je pro dnešek symbol MANIK – brána, léčení, ukončení, identifikace, duchovní prostředky.

    Dnešní střelecké novoluní je neobvykle silné, jelikož je orientováno do místa stálice Antares, do pozice jednoho ze čtyř strážců nebes, archanděla Oriela. Antares pálí mosty a uvádí věci do pohybu, nechává vzlétnout ptáka Fénixe ze svého popela.

    Shodou okolností je v současnosti aktivována celá řada sopek včetně sicilské Etny a ruku v ruce s tím je nepochybně zvýšena také hladina emocí. Nerozlučný pár Slunce a Luna jsou dnes v napjatém vztahu kvadratury s Chirónem, zraněným léčitelem. Budete možná překvapeni svojí vznětlivou reakcí na určité jindy běžné situace, avšak jedná se o pohyb kupředu, berte to tedy ku prospěchu věci.

    http://truthfrequencyradio.com/wp – Etna 30.11.2013

    Antares + dnešní nov ve Střelci stojí přímo proti druhé královské hvězdě Aldebaran, jejímž představitelem je archanděl Michael. Jak o něm vypovídá Aura – soma: už se nepotřebujeme identifikovat se starými rolemi a vzorci chování, pokud je důkladně prozkoumáme, ztratí nad námi nakonec moc. Najdeme v sobě jednotu, soucítění a přijetí sebe sama. Michaelův meč představuje metaforicky vhled a soucit, vyšší vůli ve vztahu k vůli nižší, odpoutání se od ega a sjednocení s božským zdrojem.

    Další dnešní zajímavostí je poslední společná schůzka Lilith s Jupiterem. Po dva roky se spolu vzájemně proplétali a  setkávali a během příštího roku si pomalu začnou dávat na nějaký čas Sbohem. Můžeme věřit, že společnými silami zmírní Antarův smysl pro drama a extrémní situace řešení a rozšíří tak pole enegií do jemnější úrovně. Pak správná dávka v přesný čas dokáže hory přenášet.

    Nezapomeňme také, že poté, co proletěla kometa ISON „přísluním“, je počátkem prosince viditelná i bez dalekohledu ráno, před východem Slunce, nízko nad jihovýchodním obzorem. Od poloviny prosince ji najdeme večer nad severozápadním obzorem. Jediné, co si tedy musíme přát je pěkné počasí a pokud to vyjde, bude to výjimečná podívaná!

    Vyhledává – li někdo zážitky vulkanického charakteru a potuluje se rád při kraji sopečného kráteru, je pro tento druh potěšení dnešní sopečný nov ideální.

    Obecná doporučení pro novoluní ve Střelci:

    Zdraví a výživa:
    Věnujeme zvláštní pozornost kyčlím, stehnům a prokrvení žilního systému, neboť právě tyto oblasti patří ke znamení Střelce. Dbáme na dostatečný pitný režim – pitnou vodu bez bublinek a umělých sladidel.
    Střelec je ohnivé znamení, sáhneme po červené zelenině a ovoci – papriky, jablka, fazole.
    Ideální den k zahájení diety, škodliviny se teď dobře odbourávají z těla pryč.

    Péče o tělo:
    Nezatěžujeme tělo fyzickými výkony. Objednáme se dnes na intenzivní koupel s následující jemnou masáží celého těla.

    Zahrada:
    Můžeme prořezávat nemocné a napadené dřeviny a rostliny.

    Péče o domácnost:
    V ohnivých dnech nebudeme zalévat ani hnojit pokojové rostliny.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 22:01

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.