Kalendář

Listopad 2013
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 02Lis

    v 13:50 středoevropského času na 11°16´ Štíra

    Tomuto stupni Štíra odpovídá Sabiánský symbol „Oficiální ples na ambasádě“, s podvysvětlením „Skupinové vědomí, kvetoucí na nejvyšším stupni společenských styků mezi představiteli elity vládnoucí třídy“.

    Klíčové slovo: UKÁZKA MOCI, PRESTIŽE A BOHATSTVÍ

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Caban (čteno ka ban) – zemská síla a galaktický řád, proměnlivá rezonance se světem, léčení krystalem, bílý lev, velryba.

    3. listopadu 2013 se tým astronomů vydá hluboko do nitra Národního parku Turkana v Keni a pokusí se pro diváky z celého světa zaznamenat kouzlo úplného slunečního zatmění. Jedná se o další součást projektu GLORIA, jehož cílem je představit krásy astronomické vědy nadšencům na celém světě s využitím webu. Živé vysílání najdete zítra na
    http://live.gloria-project.eu/

    Dnešním zatměním se uzavírá řada pěti letošních zatmění (kalendář). Mezi nimi se prolíná stále aktuální kvadratura dvou velikánů – Urana a Pluta, jejichž eminentní vliv bude zřejmý až do roku 2015, jak v našich osobních životech, tak i ve společnosti, na naší planetě. Přicházejí s výzvou k reformaci a transformaci, jelikož současný systém ztrácí svoji funkčnost.

    Minulý víkend jsme dali svůj hlas některým z kandidátů politických stran. Informace o této události vyplnily média beze zbytku, takže nezbylo ani dost místa pro stále otevřenou ránu po tsunami v jaderné elektrárně ve Fukušimě. Máte – li zájem vytvořit vlídný prostor a laskavé pole nejen pro Fukušimu, ale i pro celou naši planetu, připojte se k meditaci, kterou můžete opakovat tak často, jak to budete cítit.
    http://meditationforfukushima.com/

    Najděte si klidné místo, kde nebudete nikým a ničím rušeni.

    Pokud jste sami, představte si alespoň jednoho vám milého, blízkého člověka, jak sedí vedle vás a medituje s vámi.

    Zaujměte pohodlnou pozici, nejlépe v sedě.

    Zaměřte se na svůj dech, počítejte jednotlivé nádechy a výdechy, vnímejte pocity v těle. Vnímejte místo, na kterém sedíte, jak se o něj opírají nohy, jak se vaše chodidla opírají o podlahu pod vámi.

    Zůstaňte u svého dechu a pocitů z něj. Tak zachytíte povědomí o přítomné chvíli.

    Pokud vaše mysl odvede pozornost jinam, je to v pořádku. Klidně se vraťte zpátky, uvědomte si svůj dech a pocity, které ve vás vyvolává.

    Teď, jestli už jste zklidněni a vědomi si této chvíle, jste připraveni začít s cvičením.

    Uvědomte si postupně věci, lidi, události, za něž jste ve svém životě vděčni. Vnímejte v sobě lásku a vděčnost za každou osobu, místo, věc, událost…Jakmile jste se spojili s pocitem hluboké vděčnosti a lásky k něčemu nebo k někomu, představte si, jak se ten pocit spouští do vašeho srdce.

    Teď se zaměřte na něco jiného, co vás naplňuje pocitem lásky a vděčnosti. Jakmile se s tím pocitem spojíte, nechte jej spustit se do vašeho srdce. Pozorujte, jak se vaše srdce naplňuje energií lásky a vděčnosti, jež prosvětluje každou buňku vašeho těla.

    Když ucítíte, jak všechny buňky ve vašem těle vyzařují lásku a vděčnost, přichází čas zaměřit svoji pozornost na Japonsko a Fukušimu.

    Vybavte si obrázek Fukušimy, představte si lásku a vděčnost, která teď prostupuje všechny buňky vašeho těla, jak se velkou rychlostí v radosti obrací směrem k Fukušimě. Vzdálenost neexistuje, během vteřiny je celé Japonsko zalité nádherným bílým světlem, všechny reaktory ve Fukušimě jsou pod jeho ochranou, stejně jako všichni lidé, kteří se právě na tom místě nacházejí.

    Vizualizujte si to světlo, jak se mísí se světlem každého dalšího člověka, který provádí tuto meditaci.

    Vnímejte, jak exponenciálně narůstá síla tohoto světla. Jste jedno s každým dalším člověkem, který medituje za Fukušimu.

    Vnímejte ten klid a mír, zklidňující bouři.

    Vyzařující světlo ochraňuje kontejnery s radioaktivním odpadem. Proniká hluboko do země, zabraňuje sesuvům půdy, zabezpečuje vodu před kontaminací, proniká hluboko pod povrch, vytváří bezpečnou bariéru, kterou nic nemůže zničit. Zklidňuje a zmenšuje úroveň radiace ve Fukušimě a okolí. To světlo ví, co je třeba udělat a pohybuje se do všech potřebných směrů. Je léčivé, posilující a ochraňující.

    Představujte si, jak to nádherné světlo obklopuje a projasňuje Japonsko a Fukušimu, jak se šíří do vod oceánu a do veškerého života v moři, jak napravuje všechnu způsobenou škodu.

    To světlo vytváří bariéru, jíž žádný tajfun nepronikne. Bariéra obrátí směr tajfunů v pobřežních vodách, kde každá kapka deště propletena světlem lásky a vděčnosti pronikne do mořských vod a projasní je láskou, ochranou a hlubokým léčením.

    To světlo vychází z vašeho srdce a ze srdce každého člověka, který se účastní této meditace. Jste tím světlem, které má sílu udělat cokoli, protože je to světlo čiré lásky. Nic ve vesmíru nemá větší sílu než právě to.

    Láska je moc, jež spojuje vesmír a vy jste ji využili se záměrem léčit, změnit tok energie z chaosu a destrukce do míru a harmonie. Vnímejte to ve svém srdci. Vnímejte vděčnost a mír, který s tím poznáním přichází.

    A teď, když se pomalu vracíte z Fukušimy, z Japonska zpátky do svého místa a prostoru, odneste si s sebou poznání, že jste svým dílem přispěli k velkým pozitivním změnám, protože když se dva nebo více lidí dá dohromady s jednoduchým láskyplným záměrem, neexistuje nic, co by se nedalo splnit.

    Iniciátoři meditace vám velice děkují:

    Provádějte prosím tuto meditaci tak často, jak to bude během tohoto víkendu možné.

    Na závěr ještě jedna důležitá věc – nejsou důležité okolnosti, důležitý je pouze náš stav bytí, v kterém svůj život žijeme. Opakujte si to častokrát, napište si to na kousek papíru a dejte si tu informaci tak, abyste ji měli stále na očích.

    Toto sdělení vám připomíná, abyste se nedívali ven kolem sebe, jestli meditace zafungovala. Svět je zrcadlem, jež odráží naše představy a přesvědčení zpátky k nám. Věřte tomu, že v sobě tu sílu máte. Změňte to, co chcete vidět ve světě jinak a změna se vzápětí odrazí zpátky k vám.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 21:19

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.