Kalendář

Červenec 2013
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 28Čvc

    v letním čase od 15 hodin až do půlnoci

    V mayském orákulu je pro dnešní den symbol Ahau, poslední, vrcholný symbol ze všech třinácti – ničím nepodmíněná láska, přechod na vyšší úroveň, Slunce, korunní čakra. Ahau byl naposledy zaznamenán zcela nedávno, přesně v zatmění Slunce 10. května, před dvěma měsíci.

    O dokonalosti Merkaby, šesticípé Davidovy hvězdy, kterou právě dnes vesmírná tělesa společně vytvoří, jsem se zmiňovala 22. července při posledním úplňku.
    Celý postup meditace Merkaby a aktivace světelného těla je velmi podrobně popsán v knize Prastaré tajemství květu života (kniha 2), autora Drunvalo Melchizedeka.

    v anglickém originálu je meditace detailně popsána zde

    Pokud nemáte knihu k dispozici, najdete řadu informací na internetu a pokud nemáte chuť a náladu pátrat, jednoduše si proveďte v inkriminovaném čase meditaci na obrázky Merkaby, což už samo o sobě představuje silnou aktivaci vašeho světelného těla.

    Lidé, více orientovaní na levou, mužskou hemisféru logického rozumu potřebují sledovat přesný popis, zatímco ti, u nichž dominuje ženský přístup k životu, se budou řídit více svou intuicí a pocity.

    ontheroadtosouljoy.wordpress.com

    Dnešní horoskop  ve tvaru Merkaby poskytuje jedinečnou nabídku zahrnout do svého života jemnou ženskou energii JIN, jelikož všech šest planet na vrcholcích šestiúhelníka leží ve znameních, jimž je přiřazena ženská kvalita, tj. v Býku, Raku, Panně, Štíru, Kozorohu a v Rybách. Před námi se zítra otevře nová hvězdná brána a pokud do ní nevstoupíme, zase se před námi zavře.

    Avšak pozor! Další Merkaba se na obloze zobrazí už za neuvěřitelně krátký čas, již 26. srpna. Pokud se vám nezdaří ani krátký úsek zítřejšího dne pojmout v meditaci, máte před sebou za necelý měsíc znovu příležitost ale tentokrát už opravdu opravdu „last minute“!

    www.wisdom-square.com

    Jak nahoře, tak dole (nebo naopak?), dokonalý soulad ve vesmíru může v našich duších navodit pocity lásky, bezpečí, radosti, klidu a harmonie. Můžeme dojít k přijetí svých odmítaných částí, objevit v sobě dosud nepoznaná zajímavá místa, pocity, energie. Můžeme dát dohromady svůj dokonale sehraný vnitřní orchestr a slyšet jeho nádhernou hudbu sfér.

    Uvádím pár obrázků pro inspiraci k meditaci, můžete také sledovat videa na youtube.

    A jako tečka fotografie z místa, kde spirituální šperky přicházejí na svět.

    Krásný zítřejší den i všechny další,
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 17:48

2 Responses

WP_Cloudy
  • Lidusha Says:

    Mila Mashenko,

    diky! Je to moc zajimave, inspirujici a pro mne aktualni!

  • Eva Says:

    Mashenko, jeste ze te mame. Jak bychom se takove uzasne veci dozvedeli.Jsi nejen pro mne, ale jiste i pro mnoho dalsich nesmirne dulezita.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.