Kalendář

Leden 2013
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 27Led

    v 5:38 hodin středoevropského času, na 7°25´ Lva

    Tomuto stupni Lva přísluší sabiánský symbol „Komunistický aktivista šíří své revoluční ideály“ s podvysvětlením „Citová a ideologická snaha o návrat do nediferencovaného stavu a chaosu, jako předehra k novému typu řádu“.
    Klíčová věta: katabolický čin.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem CABAN –  (čteno ka ban) – zemská síla a galaktický řád, proměnlivá rezonance se světem, léčení krystalem, bílý lev, velryba.

    Nejprve přicházím s nabídkou jarních planetárních konstelací o víkendu 13. – 14. dubna 2013. Přihlášku, v níž jsou další informace, vám na požádání ráda pošlu.

    Nepřehlédněte, prosím, ani další velice zajímavou příležitost dozvědět se více o sobě, bude to v Divadle Kampa, v rámci konkurzu do vizuálně – uměleckého projektu Muž a žena.
    Více zde: http://www.bilavelryba.cz/
    http://www.divadlokampa.cz/

    Ať by byl vítězem prezidentských voleb v ČR kterýkoli z kandidátů, ve svitu úplňkové Luny ve znamení Lva lze jen stěží v záři fotografických blesků a objektivů televizních kamer odolat opojení z nabytého postu. První kolo voleb bylo zahájeno 11.1., v den novoluní v Kozorohu a dnešní úplněk celý volební proces završuje.

    Kandidátovi z rodu šlechtického, narozenému 10.12.1937, hrála v prvním kole štěstěna na ruku – Jupiter, ve slovníku tradiční astrologie tzv. velké štěstí, ho vybral do dalšího kola. Jeho Slunce ve Střelci je v symbiotickém provázání (v přesné konjunkci) s jeho Lilith. Za necelý měsíc se však proti této jeho dvojici objeví Lilith, která právě skotačí přes Blížence (znamení přímo proti Střelci).

    Pokud se člověku chystá do života vstoupit Lilith, což se vzhledem k době jejího oběhu děje každých devět let a pár měsíců, nejedná se zpravidla o získávání atributů společenské úspěšnosti a sklízení ovací. S Lilith přichází pokaždé a opakovaně výzva k určité vnitřní práci, pochopení sebe sama a zařazení do společnosti s tím, co k člověku patří.

    Bohužel není znám čas narození dvou finálních aktérů, ale podívejme se přesto i na kandidáta z rodu zemanského, narozeného 28.9.1944 se Sluncem v nekonfliktních a diplomatických Vahách, jak praví astrologické kuchařky. Ano, Váhy si přejí, aby se věci říkaly jemněji, aby to neznělo tak vyzývavě, aby forma byla měkčí nežli obsah samotný.

    Obsah zpracovává do formy Merkur, komunikační spojka, zprostředkovatel., řečník rozličných kvalit. Zajímavé je, že i tento adept měl ve chvíli narození Slunce s Lilith (a navíc s Neptunem) ve značné blízkosti a navíc se tam kdesi poblíž hlásí o slovo i Merkur a Chirón. Tento Merkur má za ušima a pro břitké slovo nejde daleko – podal o tom v minulosti řadu důkazů. Horoskop má tvar lunárního vědra, věru je to typ „lidový“ a lid si ho také zvolil.

    V únoru si smíme na chvíli oddychnout od „zayodovaných horoskopů, ale ne na moc dlouho. Dnešní horoskop má ucelený tvar pětiúhelníku. Úplňková osa mezi Sluncem ve Vodnáři a Lunou ve Lvu dělí kresbu do dvou polovin, z nichž jedna vyjadřuje velké ambice a úsilí o úspěch, zatímco druhá ve tvaru kolébky zrcadlí názory a podněty, přicházející z opačné strany.

    Obecná doporučení pro úplněk, kdy Slunce ve Vodnáři stojí proti Luně ve Lvu:

    Výživa:
    Stravu pokud možno odlehčeme a vybírejme zeleninu podle barvy – červená vyhrává!

    Péče o zdraví, invazivní zásahy do těla:
    Vyhovme nyní fyzickým podnětům, přicházejícím ze srdeční oblasti a z oběhového systému, který je v těchto dnech extrémně zatížený. Pokud je to možné, nevystavujme se jakýmkoli invazivním zásahům do těla, to znamená ani očkování.

    Péče o tělo:
    Doporučuje se mýt a stříhat si vlasy, dopřát si povzbuzující koupele.

    Péče o domácnost:
    Vhodné dny ke hnojení a zalévání pokojových rostlin.

    Doporučení jsou platná až do noci z úterka na středu, kdy Luna vstoupí do následujícího znamení Panny.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 15:53

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.