Kalendář

Prosinec 2012
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 29Pro

    v 11:21hodin středoevropského času, na 7°06´ Raka

    Tomuto stupni Raka přísluší sabiánský symbol „Skupina oblečených králíků si vykračuje jako při oficiálním defilé“ s podvysvětlením „Všechny formy života mají sklon imitovat vyšší formy. Stimuluje to růst“.
    Klíčová věta: proces učení

    V Mayském orákulu je pro dnešek symbol MANIK – brána, léčení, ukončení, identifikace, duchovní prostředky.

    Slunce v Kozorohu je tentokrát v těsném spojení s Plutem a stojí v úplňku klasicky proti Luně, nyní v Raku. Plutonická energie se po čtvrt roce od úplňku 30. září opět vkrádá do našeho povědomí. Můžeme trochu projet google a podívat se, co se tehdy v září odehrávalo – kupříkladu teroristické útoky v Lybii a zabití velvyslance USA tamtéž.

    Pluto rozhoduje o kontrole a moci, kontrole moci či všemocné důkladné kontrole. Plutonické typy lidí mají z moci vysoko postavených sklon zneužívat své pozice a hluboko zasahovat do osudů druhých, ovládat je a manipulovat jimi. Na nejnižší úrovni v podsvětí jako kmotři či jako druhořadí politici a podnikatelé, na nejvyšší jako duchovní průvodci či terapeuti, schopní využít svých schopností k nalezení cesty ze zdánlivě neřešitelných životních situací.

    Pluto představuje vášeň a hluboké zaujetí, vášnivé zanícení pro všechno, do čeho se pustí a jak se jednou rozhodne, máloco a málokdo ho od jeho záměru a cíle dokáže odradit.

    Předpokládejme nyní, že jste již svoji vášeň objevili, ba že jste jí dokonce naprosto propadlli. Teď už jen zbývá vydělat si ještě díky ní na živobytí. Na svém blogu vám k tomu nabízí několik rad Leo Babauta, autor zde již zmíněné knížky Zen a hotovo.  

    Majitel blogu a autor mimo jiné uvádí:

    Předem vás upozorňuji, že pokud chcete získat rychlé peníze, obraťte se jinam, nejspíš na blogy se spoustou reklam po stranách, pokud možno blikajících.

    A teď už k věci.

    1. Učte se, sbírejte informace, shánějte zkušenosti v knihách, na webech, v e – knížkách. Spousta těchto informací se nabízí zcela zadarmo. Jděte na fóra a ptejte se lidí, kteří už mají ve vašem oboru nějaké zkušenosti. Vyhledejte lidi, kteří v tom jsou dobří a pečlivě studujte jejich způsob práce.

    2. Konejte. Zatímco se budete učit, neodkládejte první kroky měsíce a měsíce. Nejvíc se naučíte právě praxí. Začněte nabízet svoji práci nejprve zadarmo lidem, které máte ve svém okolí – přátelům, rodinným příslušníkům. Najděte si klienty, kteří vám zaplatí alespoň menší částku. Vytvořte si o své práci blog a pište do něj o svých produktech. Co nejdříve se uveďte do povědomí lidí, právě tímto způsobem se naučíte vůbec nejvíc. Souběžně s tímto krokem pokračujte v kroku č.1.

    3.  Nepřestávejte být svojí vášní zaujati a ohromeni.

    4. Začněte budovat, jakmile se vám počne jen trochu dařit. Nejprve s nižšími cenami, hlavní věc je stále získávat zkušenosti, získávat klienty, kteří vás doporučí dalším lidem. Jakmile si začnete osvojovat svoje dovednosti, pomalu postupně zvedejte ceny.

    5. Neustále se zdokonalujte. Nikdy se nepřestávejte učit a zdokonalovat. Využívejte k tomu zpětnou vazbu od svých klientů.

    6. Vytvořte si rozličné zdroje příjmů. Například:
    pravidelné presentace svých výrobků
    samostatně výdělečné činnosti
    inzeráty nebo vedlejší příjmy z blogu nebo z webových stránek
    elektronické knihy, v nichž budete učit vytvářet to, na co máte svoje knowhow
    měsíční členský příspěvek (malou částkou) na svoje webové stránky, které mohou zahrnovat forum, články, videa, živé webináře, apod.
    další obchodní nabídky   

    Většinu činností je možné dělat z domova s minimálním vybavením (často stačí počítač). Začínejte v malém měřítku, rozšiřujte se, až teprve když se budou zvyšovat vaše příjmy.

    Odejít ze zaměstnání? Ano, je to možné, pokud si to můžete dovolit, to znamená žít nejprve z úspor nebo z příjmu partnera/ky. Není – li to možné, pracujte před pracovní dobou, po ní, o víkendech.

    Pracovat pro firmu? Když budete v něčem dobří, budete vyhledávaní. Pak můžete pracovat i pro firmu, pokud budete chtít. Doporučuji být na svých vlastních nohou, v případě, že nebudete potřebovat vybavení, na které byste jinak finančně nedosáhli nebo kdybyste dostali nabídku, které nelze odolat.

    Věnujte se zaměstnání, které milujete a nebudete muset pracovat ani jediný den v životě“
    Konfucius

    Sejdeme se na přestupu do roku 2013, kdy vám kromě jiného nabídnu nový lunární kalendář.

    Úžasného Silvestra vám přeje Máša Růžičková

    Obecná doporučení pro úplněk v Raku:

    Výživa:
    V den úplňku ve znamení Raka tělo beze zbytku přijímá a spotřebuje vše, čím jej nakrmíme. Pro trávení    představují dnes bohaté tabule mnohem větší zátěž než v jiné dny. Významně jsou přecitlivělá játra a žlučník. Dbejme o udržování příjemného prostředí pro všechny orgány, umístěné v hrudním koši. A že jich tam je dost.

    Péče o zdraví, invazivní zásahy do těla:
    Den úplňku je jedním z nejkomplikovanějších termínů, jelikož veškeré tělní tekutiny včetně krve jsou aktivovány a připraveny krvácet jako na povel. Ve vodním znamení Raka to platí ještě více.
    S Lunou v Raku  jsou dnes naopak velmi blahodárné odlehčovací koupele. Nikoli však manikůra či pedikůra.

    Péče o domácnost:
    Vhodný čas zalít a pohnojit pokojové rostliny a upéci voňavý domácí chléb.
    Luna bude v Raku ještě do nedělního rána a pak v 8:47 vstoupí do dalšího znamení, do Lva.

    Posted by admin @ 00:34

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.