Kalendář

Září 2012
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 30Zář

    v 5:19 hodin letního času, na 7°23´ Berana

    Tomuto stupni Berana přísluší sabiánský symbol „Velký dámský klobouk se stuhami, povlávajícími ve východním větru“. S dalším vysvětlením „Ochrana a duchovní vedení při vývoji vědomí“.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Etz´nab (čteno ets nab) – bezčasovost, iluze, setkání se stínem, integrace paradoxu.

    Hned na začátku si vás dovolím upozornit, že stále ještě zbývá pár volných míst na naše podzimní planetární konstelace, konající se v sobotu a v neděli 13. a 14. října 2012 v Angels studiu, Wenzigova 5, Praha 2. V  případě zájmu mě prosím kontaktujte.

    Již vícekrát jsem se zmínila o dlouhodobé těsné vazbě – kvadratuře mezi Uranem (ohňostroj a gejzír nových možností, šokujících nápadů a událostí, radikálních obratů) a Plutem (kosmický vysavač všeho, co je staré, zbytnělé, zetlelé, nefunkční). Od loňského roku až do roku 2015 si díky jejich aktivaci můžeme říkat, jak je ten svět postavený vzhůru nohama. Mocenské poměry se v různých částech světa začaly měnit už letos. V naší mírumilovné kotlině zůstáváme zatím u prostředků, zakoupených v hračkářství.

    Pluto a Uran se řadí mezi takzvané pomalé planety, které hýbou dějinami a čekají, až se k nim přidají takzvané osobní (rychlé) planety a uvedou sled událostí do pohybu. Jedním z animátorů je jak Slunce, tak i Luna – ústřední postavy lunárního cyklu, běžícího od novoluní k úplňku a zase zpátky k dalšímu novoluní a tak pořád dál.

    Je to právě dnes, kdy se do dění mezi Uranem a Plutem vmísilo Slunce, stojící v úplňku vždycky proti Luně. Slunce ve Vahách proti Luně s Uranem v Beranu naproti. Ti tři jsou v kvadratuře na Pluta a všichni dohromady tvoří ucelený obraz takzvaného velkého písmene T.

    http://ohnotheydidnt.livejournal.com

    Dostali jsme právě v těchto dnech příležitost podívat se na svá slepá místa, části, které sice patří jenom a jenom nám, ale bez zrcadla je nikdy nespatříme, ať se natáčíme sebevíc. Otázkou zůstává, jakou odpověď budeme od zrcadla očekávat, jestli tu dobrou nebo tu špatnou zprávu. Úplněk je časem vzedmutých emocí a proto si raději pořiďte pár zrcadel do zásoby.

    V dnešní době však není na škodu si připomínat, že každý v sobě máme skrytý diamant, který je třeba nejprve opracovat, vyleštit a pak už nebudeme potřebovat žádné zrcadlo ani před sebou, ani za sebou.

    Ještě zpráva speciálně pro Štíry a ty, kdo mají osy horoskopu nebo některé osobní planety tamtéž. 5. října bude Saturn opouštět Váhy a postoupí do znamení Štíra, kde setrvá do roku 2015.

    Saturn je náš vnitřní kritik, zvednutý ukazováček, otravná autorita. Na druhou stranu, pokud najdeme jeho vnitřní diamant, můžeme objevit poklady v jeho podpoře a trpělivosti, v pochopení našich nedokonalostí a otravná autorita se může proměnit v moudrého rádce a průvodce životem.

    Záleží na každém z nás, jakou z těchto kvalit si vybereme, kterou budeme od Saturna očekávat. V každém případě, kam Saturn vstoupí, tam se uklízí a tvrdě a systematicky se pracuje.

    Krásný podzim přeje Máša Růžičková   

    Obecná doporučení pro úplněk, kdy Slunce ve Vahách stojí proti Luně v Beranu:

    Klíčové heslo:
    Silná vůle se prosadit.
    Tělo silně přijímá a země vydechuje.

    Zdraví a výživa:
    Věnujme zvláštní pozornost hlavě a obličejové části, neboť celá tato oblast patří ke znamení Berana.
    Stravu volme raději lehčí, zeleninu červenou (papriky, rajčata, apod.)

    Péče o zdraví, invazivní zásahy do těla:
    Pokud je to možné, nevystavujme se jakýmkoli invazivním zásahům do těla, to znamená ani očkování nebo ošetření chrupu.

    Posted by admin @ 10:52

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.