Kalendář

Leden 2012
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 08Led

    ve 8:30 hodin středoevropského času, na 18°26´ Raka

    Tomuto stupni Raka přísluší sabiánský symbol „Kněz, celebrující svatební obřad“ s dalším vysvětlením „Ritualizace produktivních interpersonálních vztahů“.

    V Mayském orákulu je dnes v kalendáři BEN – cestovatel prostoročasem, andělský posel, odvaha, nové směry.

    Nejprve bych vás ráda informovala o jarních planetárních konstelacích, konajících se v sobotu a v neděli 3. a 4. března 2012 v Angel´s creative, Wenzigova 5, Praha 2.

    Zaujala – li vás moje nabídka, zajistěte si, prosím, svoji účast včas (přes kontakt), jelikož počet účastníků je omezen tak, aby si každý mohl postavit svoji osobní konstelaci, bude – li chtít. Více na planetární konstelace.

    S příchodem Nového roku bych vás ráda upozornila na novinku. Na základě vašich ohlasů a zájmu se v tomto roce zaměříme na lunární fáze také ve spojitosti s péčí o výživu, o zdraví, o tělo a o domácnost.

    Všechny fáze Luny pro tento rok najdete zde Lunární kalendář 2012.

    V úplňku dnes stojí přímo proti sobě Slunce v Kozorohu (zemité znamení) a Luna v Raku (vodní znamení).

    S úplňkem se hůře ubráníme emocionálním výlevům, ve znamení Raka je k tomu třeba vynaložit nadlidské úsilí. Jak se dnes říká:“To prostě nedám!“

    Výživa:
    V den úplňku ve znamení Raka tělo beze zbytku přijímá a spotřebuje vše, čím jej nakrmíme. Pro trávení    představují dnes bohaté tabule mnohem větší zátěž než v jiné dny. Významně jsou přecitlivělá játra a žlučník. Dbejme o udržování příjemného prostředí pro všechny orgány, umístěné v hrudním koši. A že jich tam je dost.

    Péče o zdraví, invazivní zásahy do těla:
    Den úplňku je jedním z nejkomplikovanějších termínů, jelikož veškeré tělní tekutiny včetně krve jsou aktivovány a připraveny krvácet jako na povel. Ve vodním znamení Raka to platí ještě více.

    S Lunou v Raku  jsou dnes naopak velmi blahodárné odlehčovací koupele. Nikoli však manikůra či pedikůra.

    Péče o domácnost:
    Vhodný čas zalít a pohnojit pokojové rostliny a upéci voňavý domácí chléb.

    Luna bude v Raku ještě do časného úterního rána. V půl šesté už vstoupí do dalšího znamení, do Lva.

    http://cosmicpsychic.com

    A teď z astrologického úhlu pohledu.

    Rok 2012 zahajujeme emočním prožíváním (Rak) suché reality (Kozoroh). Z dvanácti ostře sledovaných planet a míst zvěrokruhu je jich polovina v zemitých znameních – v Kozorohu (konkrétní, jasná forma), v Býku (hodnotová jistota) a v Panně (praktický pracovní systém).

    Zhruba celé první čtvrtletí tohoto roku je tudíž ve znamení uskutečňování praktických záměrů a cílů, v uvědomění existence a současné absence určité struktury, řádu a pravidel, po kterých společnost doslova hladoví.

    Nebýt Pluta, šéfa zásahové transformační jednotky, provádějící drsné razie a čistky, točili bychom se asi v touze po zákonnosti a po skutečných hodnotách pořád dokola. Avšak Pluto jen tak nepustí svůj cíl ze zřetele a začne jednat, zvláště když se od roku 2008 usadil v praktickém a vytrvalém Kozorohu a hodlá tam setrvat až do roku 2023.

    Současné uspořádání planet dává naději, že se události dají do pohybu. Neočekávejme, že přijde blesk z čistého nebe a promění vše ve zlato. Jedná se jako již mnohokrát o to začít každý sám v sobě, detoxikovat svůj organismus na úrovních těla a duše. Propojit to, co cítíme s tím, co uděláme. To je docela dobrý začátek pro rok 2012.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 23:28

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.