Kalendář

Červenec 2010
Po Út St Čt So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 11Čvc

    ve 13:29 letního času, na 0° Raka

    Prvnímu stupni Raka přísluší sabiánský symbol „Námořníci na širém moři stahují vlajku a vztyčují novou“. S dalším vysvětlením „Radikální změna závazku, vyjádřená symbolickým činem – bod, z nějž není návratu.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Cimi (čteno kí mí) –  uvolnění, transformace, smrt a odpuštění, odevzdání se dokonalému řádu.

    Dnešní den je vyhlášen jako Den světového míru a modlitby. Připojením se svojí modlitbou, meditací nebo rituálem můžeme v tomto čase velkých výzev přispět ke stabilizaci současné světové situace, jak prohlásil nynější náčelník Siouxů Buffalo Calf Pipe.

    Osobní energie každého z nás ovlivňuje celé lidstvo, a proto není možné podceňovat sílu soucítění, vyzařující z našich srdcí. Ve vědecké oblasti se začíná prokazovat to, co už mnozí lidé vnímají, že naše vibrace ovlivňují svět kolem nás. V každém okamžiku má propojení nebo nepropojení s ním významný vliv na ostatní svět.

    Existuje Globální iniciativa propojení  (The Global Coherency Initiative http://www.glcoherence.org/ ), která uvádí mimo jiné to, že energetickými poli jsou ovlivňovány nejen lidské bytosti, ale že naopak z druhé strany dochází ke změně energetického systému naší planety na základě kolektivního vědomí a emocí lidstva.

    Je důležité, abychom pochopili, že naše záměry a vibrace mají dopad na síť života na zemi. Matka Příroda a vesmír k nám promlouvají. Naslouchejme jejímu poselství a staňme se v této významné době součástí procesu jejího léčení a záchrany.

    Zkuste si teď osvojit základní jednoduchou techniku k upevnění provázané sítě na naší planetě. Jakákoli skutečná péče, zájem, soucit vůči planetě jsou v každém případě prospěšné, bez ohledu na to, jestli jste nebo nejste propojeni.

    Postup, jak na to:

    1. Nadechněte se a zklidněte způsobem, který vám nejlépe vyhovuje.

    2. Vyberte si něco/někoho, čeho/koho si vážíte – osobu, zvířecího miláčka, nebo podobně a vyzařujte směrem k němu po dobu asi dvou minut pocity přijetí. Tento krok vám pomáhá k otevření srdce a zvýší účinek, až začnete posílat péči vůči planetě nebo pro situaci, která to vyžaduje.

    3. Nyní si navoďte pocity opravdového soucitu a péče vůči planetě.

    4. Prodýchávejte pocity soucitu a péče, vycházející z vašeho srdce. Můžete si je představit jako mořské vlny, směřující k pobřeží nebo jako proud bílého světla nebo jako vlastní dech. Najděte si způsob, jaký vám osobně nejlépe vyhovuje.

    5. Vyzařujte pocity  opravdového soucitu a péče vůči planetě nebo pro situaci, která to vyžaduje.

    6. Podívejte se na sebe jako na součást sítě lidí, kteří mají starost, soucit a péči o planetu Zemi, a kteří jsou zapojeni do procesu jejího léčení a záchrany.

    Jak dlouho byste měli tento postup provádět.
    Záleží na vašem rozhodnutí. K tomu, abyste pomohli vytvářet propojenou síť je nejlépe vyhradit si denně alespoň 5 minut. Můžete vyzařovat péči, starost a soucítění s planetou za jízdy autem, při cvičení, při práci, ve frontě na pokladnu, apod. To všechno je do kolektivního celkového záměru zahrnuto.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 13:25

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.