Kalendář

Červenec 2010
Po Út St Čt So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 16Čvc

    Dovolte mi dnes trochu z jiného soudku, zpět k tématu mayského kalendáře, jelikož tento víkend probíhá po celém světě neopakovatelný akt Vědomého sblížení.

    Mayský kalendář je sestaven na základě rozličných cyklů. Přesně to všechno uvádí ve své knize Mayský kalendář – průvodce budoucností lidstva, tak na své webové stránce www.calleman.com Carl Johan Calleman. Střídání mayského dne a noci probíhá v různě dlouhých obdobích na různých úrovních jako opakovaný nádech – výdech, kdy se při každém naplnění plic rozšiřuje kapacita každé buňky, člověka / bytosti / vesmíru a pozvedá se o úroveň výš.

    Podíváme – li se na rytmus nádechu a výdechu a střídání mayských dnů (vzestupu) a nocí (poklesu) poslední doby, zjistíme, že v současnosti se pohybujeme v poslední, šesté noci (8.listopadu 2009 – 2.listopadu 2010).

    Po ní bude následovat závěrečný sedmý den (3. listopadu 2010 – 28. října 2011) jako velká výzva pro integraci nových energií, které mohou posunout lidstvo k osvícení.

    O tomto víkendu jsme právě ve středním bodě poslední, šesté noci. Podle Callemana se teď nabízí doslova jedinečná příležitost k vytvoření Společného vědomí v deváté, univerzální vesmírné vlně. Ta sice nezačne dříve než 9. března 2011, avšak už teď je velice důležité pro ni připravit půdu.

    Vědomé sblížení je proto mimořádně důležité jako bod záměru ke Společnému vědomí. Calleman říká, že to možná bude poslední šance k tomu, aby lidstvo vytvořilo tento záměr a dostalo se ven z ekonomického chaosu. Naděje do budoucnosti leží přesně ve schopnosti naučit se surfovat na deváté vlně a přesáhnout všechny konflikty z nižších stupňů podsvětí.

    Není vyloučeno, že se jedná o naši poslední šanci, jak se skutečně spojit s vesmírným plánem. Průběh sestupu deváté vlny záleží jen na nás. Devítka je v mnoha filozofických systémech posvátným číslem, je osudovým číslem lidskosti. Každý z nás se může rozhodnout, jestli se chce podílet na vytváření osudu lidstva.

    Nutno očekávat, že se akt Vědomého sblížení setká s odporem ze strany sil, které podporují jednání na základě ega a  silných hierarchií, postavených na stejné bázi. Malým příkladem je, jakým způsobem pojímají komerční média rok 2012, s otázkou „Co se stane…“. Opomíjejí záměr a tvořivé nasměrování, které si lidé mohou vybrat.

    Této významné celosvětové akce se mohou účastnit všichni lidé, kteří chtějí vytvořit Společné vědomí s důvěrou v to, že změna vědomí musí vyplynout z evolučního procesu, jehož jsme nyní součástí.

    Pohyb do Společného vědomí není tedy něco, co nám spadne o víkendu z nebe, ale rozvíjí se již nějakou dobu z místa, kde jsme v přítomném okamžiku. Nutno zdůraznit, že se nejedná  o změnu a posun vědomí, ale o jednotné vědomí.

    Záměrem Vědomého sblížení je spojit lidi  k rozvíjení harmonické energie, která podporuje jak vnitřní, tak vnější usmíření. V duchu jednoty můžeme léčit rány, které nás oddělují, můžeme srovnávat konflikty, které nás rozdělují, můžeme se nechat inspirovat k vyjádření své jedinečné identity, abychom společně v srdci a rozumem přivítali zrození našeho nového světa.

    Je důležité šířit všemi prostředky tuto zprávu dál, aby se síť Společného vědomí navazovala do všech světových stran všemi kontinenty jak prostřednictvím skupin, tak i jednotlivě. Jedná se o synchronizovaný celosvětový rituál, začínající již teď, v pátek v 9:12, právě v okamžiku, kdy dopisuji tento text a končící tuto neděli večer.

    Případnou inspiraci ke konkrétní modlitbě odpuštění v angličtině najdete zde:
    http://www.commonpassion.org/sites/commonpassion.org/files/pdf/The-Forgiveness-Prayer.pdf

    Callemanův článek o této události si můžete přečíst v angličtině zde:
    http://www.calleman.com/content/articles/Vision_for_ConsciousConvergence.htm

    Klid a mír v duši vám přeje Máša Růžičková

    Posted by admin @ 09:35

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.