Kalendář

Červen 2010
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 12Čvn

    ve 13:15 hodin letního času, na 21°24´ Blíženců

    Tomuto stupni Býka přísluší sabiánský symbol „Svátek vinobraní, páry spolu tančí“. S dalším vysvětlením „Radostné, zdravé a přirozené prožívání organických procesů a citových popudů.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Caban (čteno ka ban) – zemská síla a galaktický řád, proměnlivá rezonance se světem, léčení krystalem, bílý lev, velryba.

    Letošní červnový nov je mimořádný. Vstupujeme do neobyčejného lunárního cyklu, vrcholícího 26. června v úplňku a v zatmění Luny v Kozorohu. Mezitím bude 21. června letní slunovrat, kdy si užijeme nejdelší noc v roce.

    Ve dnu slunovratu se objeví témata a příležitosti, které na nás budou čekat pro další tři měsíce, do podzimní rovnodennosti 23. září.

    Všechny tyto události by nebyly až tak výjimečné, kdyby během nich nedošlo k neobvyklému vzájemnému propojení planet do tak zvaného kardinálního kříže. Kardinální kříž se odehrává v kulisách tak zvaných kardinálních znamení – v Beranu, Raku, Vahách a Kozorohu. Jeho přesnější aktivace proběhne v letním
    slunovratu, kdy Slunce vstupuje do jednoho z kardinálních znamení, do Raka.

    Dnešní novoluní v Blížencích a období následujících čtrnácti dnů můžeme v této souvislosti vnímat jako  prudkou energetickou vlnu, jako mořský příboj, jehož prudké vlny se tříští o ostré skály na pobřeží. Bylo by pošetilé snažit se je zadržet svým tělem. Lépe je vyšplhat se nahoru na útes, nechat se ovívat svěžím vánkem a zpovzdálí, z bezpečné vzdálenosti pozorovat úžasný přírodní jev před námi.

    Planety dnes kooperují velice dynamicky, podrážděně, nedočkavě a naléhavě. Pro tuto výzvu, přicházející z vesmíru, mohu doporučit značnou míru pružnosti, osvojovat svoji schopnost přizpůsobit se okamžitým podmínkám a vzniklým situacím. A jako dobrý katalyzátor mít pohotově po ruce zásobu humoru v krabičce první záchrany, ta se hodí vždy a všude!

    Ještě jedno upozornění:

    Další planetární konstelace se budou konat v sobotu 11. a v neděli 12. září 2010 v Angel´s creative ve Wenzigově ulici v Praze. Pokud máte zájem, na požádání vám přes kontakt pošlu přihlášku. Počet účastníků je limitován, zajistěte si proto místo včas. Těším se na spolupráci.

    Příjemné léto vám přeje Máša Růžičková

    Posted by admin @ 13:04

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.