Kalendář

Květen 2010
Po Út St Čt So Ne
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 27Kvě

    v 1:07 letního času na 6° 33´ Střelce

    Sabiánský symbol pro tento stupeň zvěrokruhu zní „Amorek klepe na dveře lidského srdce“, s podtextem „Náhlé propuknutí touhy po romantické lásce“.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Ik – v pořadí druhý symbol, inspirace, přítomnost, pravda.

    Za dvě a půl hodiny po úplňku se planeta neočekávaných zvratů a kvantových skoků Uran, stěhuje z Ryb do Berana. Beran pro něj vytváří přirozenější prostředí pro  realizaci jeho fantastických nápadů bez strachu z rizika a z  překročení hranic společenských pravidel a lidských schopností. Uran si přes léto provede malou ochutnávku této nové silné energie, pak se ještě na pár měsíců vrátí do Ryb, ale od března 2011 se pro dalších sedm let usadí v Beranu.

    Stěhováním Urana se odstartují mnohé významné události a vše nasvědčuje tomu, že Uran také pěkně zamíchá volebními lístky v urnách, zamotá hlavami politických lídrů a vyhodí výsledky, které bychom nečekali. Doufejme, že v tom pozitivním směru, ačkoli jak pro koho.

    Pro odlehčení napětí jak dole tak i nahoře bych se s vámi ráda podělila o jeden pěkný kolovací mail, který mi tento týden přišel do pošty. Je mi sympatický i tím, že mi v něm není vyhrožováno sedmi lety neštěstí, pokud to nepřepošlu dalším jedenácti lidem.

    Dobře se bavte a zároveň přijímejte moudrost stáří. Ještě předesílám, že obě níže jmenované ženy mají ve svých horoskopech silně uplatněného Střelce, dnes tolik aktuálního znamení.

    Při příležitosti kulatých narozenin svého hosta si Oprah Winfrey, proslulá americká televizní hvězda s vlastní talk show pozvala do svého programu čerstvě sedmdesátiletou černošskou spisovatelku, básnířku, zpěvačku a tanečnici s pohnutým osudem, Mayu Angelou.

    Oprah jí položila otázku na téma stáří a stárnutí.

    Podle Mayi bylo vzrušující ten proces pozorovat nejprve na tělesných změnách, kterých byla každý den svědkem. V tomto směru to například vypadalo tak, jako kdyby moje ňadra mezi sebou závodila o prvenství, které z nich dosáhne dříve k pasu, řekla Maya. Diváci se smáli, až slzeli.

    Během rozhovoru Maya Angelou dále vyprávěla:

    Naučila jsem, že o člověku hodně vypoví tři situace:
    1. jak se chová v deštivém počasí
    2. když se mu ztratí zavazadla
    3. když rozmotává zacuchané žárovičky na vánoční stromeček

    – Naučila jsem se, že ať se stane cokoliv, ať se to dneska zdá sebehorší, život jde dál a zítra bude všechno vypadat líp.

    – Naučila jsem se, že ať už měl člověk jakýkoli vztah ke svým rodičům, ve chvíli, kdy zmizí z jeho života, je bude postrádat.

    – Naučila jsem se, že žít život není totéž jako ho prožívat.

    – Naučila jsem se, že život nám někdy dává i druhou šanci.

    – Naučila jsem se, že některé věci je třeba odhodit zpátky do minulosti.

    – Naučila jsem se, že když jsem se o něčem rozhodla se srdcem na dlani, bylo to správné rozhodnutí.

    – Naučila jsem se, že i když máme trápení, nemusíme na to být sami.

    – Naučila jsem se, že každý den můžeme zvednout ruku a někoho se dotknout. Lidé milují vroucí objetí nebo třeba jen jemný dotek na rameni.

    – Naučila jsem se, že se stále máme co učit.

    – Naučila jsem se, že lidé zapomenou, co jsme jim řekli, zapomenou i to, jak jsme se v určité situaci zachovali, ale nikdy nezapomenou, jak se s námi tehdy cítili.

    Pošlete toto poselství ještě dnes pěti výjimečným ženám. Když to neuděláte, rupne vám guma ve spodních kalhotkách a spadnou vám až  ke kotníkům. Nedejte gumě ve vašich spodních kalhotkách šanci aby praskla a šiřte tuto zprávu dál do širokého okruhu mimořádných žen i mužů, které znáte a na kterých vám záleží.

    Milí přátelé, přeposílám, jak ke mně přišlo, nejen ženám, ale i mužům a přeji vám všem, ať si užíváte deštivého počasí, aniž by se vám ztratila zavazadla.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 22:02

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.