Kalendář

Červen 2007
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 14Čvn

    24. stupni Blíženců přísluší Sabiánský symbol „Děti bruslí na návsi na zamrzlém rybníčku“ – schopnost pozvednout se nad mrazivou realitu a naučit se radovat i za tvrdších životních podmínek.

    Dnešní horoskop má dokonalý tvar šestiúhelníku, bereme – li v úvahu přítomnost Lilith. Ostatně, není radno ji opomíjet. Každý vícečetný symetrický tvar horoskopu je jistá alchymie, dokonalost, pokud přijmeme účast i nezvaných hostů – našich stínů, se kterými se stále ještě potýkáme. Dokonalost v sobě obsahuje přesah konfrontace s tím, co již máme možná za sebou, trpké zkušenosti, bolestné ztráty, frustrace a migrény. To všechno je už teď za námi, a my máme šanci vstoupit na scénu v novém image, s novými představami, jakým směrem by se měl náš život ubírat, za předpokladu, že mu to dovolíme! V našem civilizovaném světě je všechno jenom otázkou naší vůle – co si připustíme, a co radikálně zamítneme.

    Dnes bychom neměli promeškat příležitost prožít si zkušenost, po které tolik toužíme, ale možná, že jsme si ji až dosud zakazovali. Otevřme se blíženeckým způsobem všemu, co nového nám život přináší. Zapomeňme na zaběhnuté stereotypy a šedá klišé, protože život si nyní žádá jít do toho, ať to stojí, co to stojí. Záležitosti, po kterých jsme celý život toužili, mají teď šanci se uskutečnit. Ačkoli zcela nesoustředěni, přesto velice nadšeni můžeme jít vstříc všem novým nabídkám a výzvám, bez ohledu na to, co za to zaplatíme.

    Přesto přese všechno, abychom svůj záměr dotáhli do konce, je vhodné napsat si představy o své budoucnosti na papír, možná je i uložit do zálohy. V novoluní je zašifrován nový začátek. Doporučuje se napsat si vše, po čem tak toužíme, ale co je pro nás tak těžké dosáhnout, nejlépe osm hodin po novoluní, nejpozději do čtyřiceti osmi hodin.

    Dnešní novoluní v nás probouzí schopnost nasměrovat svůj život v rámci všech možných, mnohdy i v skrytu zapovězených nabídek a možností. Máme šanci získat nadhled a vidět situaci i z opačného zorného úhlu pohledu.

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem Kan – nové začátky, nová setba, tvorba, kreativita.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 06:53

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.