Kalendář

Červenec 2018
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 09Čvc

    ve 20:10 hodin letního času, na 15°26´ Vodnáře

    Sabiánský symbol pro tento stupeň zvěrokruhu zní „Slavná zpěvačka předvádí v opeře své umění“ s podvysvětlením „Emocionální uspokojení, odměňující kulturní výlučnost“.
    Klíčová věta: CENA ZA ÚSPĚCH

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem OC (čteno ouk) – průlom, nový začátek, průvodci a strážci, autentičnost, srdce.

    Nejprve vám chci sdělit důležitou informaci, která se týká fyzioterapeutky Markéty, úžasné mladé ženy, kterou jsem před pár lety poznala, už tehdy s nožní protézou na celou nohu. Její příběh je velmi silný stejně jako je ona sama.

    V současnosti probíhá v rámci Konta bariéry sbírka na její novou nohu, díky níž by mohla Markéta ještě víc rozvíjet svůj zápal pro taneční umění a všechno to, po čem její duše touží a v čem by ji její tělo rádo podpořilo. Přečtěte si její příběh a případně jí můžete přispět na realizaci její chytré levé nohy, řízené počítačem.

    https://www.kontobariery.cz/Komu-pomahame/Komu-muzete-pomoci/Marketa-S.aspx

    Pro dnešek, ačkoli už jen Superlunou významný, se s vámi vzhledem k prázdninové pauze loučím, ale v dalším pokračování letních zatmění vám to určitě vynahradím, nic nám neuteče, jedině my utečeme sami od něčeho nebo před sebou. Ostatně je toto právě téma dnešní události – jestli utéci od své osobní síly, která nás nikdy neopustí, pokud se jí my sami nezřekneme a se svěšenou hlavou pasivity ji neodevzdáme na oltář oběti/obětavosti. Dvojice Slunce a Luna stojí dnes přímo proti Plutu…

    Mars (aktivita, projevená energie ven) je od 26. června do 27. srpna retrográdní (v opačném směru pohybu), beru to jako polehčující okolnost s pokynutím „Jdi do sebe!“
    Mějte se krásně letně a těším se na setkání v totálním zatmění Luny 27. července.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 22:23

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.