Kalendář

Duben 2018
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 16Dub

    ve 3:57 hodin letního času, na 26°02´ Berana

    Sabiánský symbol pro tento stupeň zvěrokruhu zní „Člověk, obdařený více možnostmi, než může obsáhnout“, s podtextem „Posedlost potencionálními možnostmi.“
    Klíčové slovo: VAROVÁNÍ

    V Mayském orákulu je symbolem IK, v pořadí druhý symbol – inspirace, přítomnost, pravda.

    Nejprve bych vám ráda opět nabídla možnost blíže poznat kraniosakrální terapii na sérii seminářů pro laické zájemce o tuto metodu. Lektorkou je opět zkušená terapeutka bc. Markéta Bezůšková. Kromě toho nabízí Markéta ještě Dech – moudrost dobrého života – 7 setkání ve skupině.
    Info buď na 724315426 nebo margi.duha@seznam.cz

    Planetární konstelace 19. a 20.5. jsou již téměř plně obsazené, zbývají poslední dvě volná místa. Prosím případné zájemce, aby se se mnou spojili.

    V novoluní sázíme do půdy semínka toho, co se v následujících týdnech vyklube na povrch a o úplňku vypučí. V těsné blízkosti dnešní dvojice Slunce a Luny v Beranu je Uran, na předposledním stupni Berana. Karta totožnosti s vévodícím razítkem Urana dává pokyn k okamžité bleskové akci, přestože může vyvolat nečekanou reakci.

    www.zahradnictvizmeskalovi.cz

    Nicméně nejde to jinak, občas je nutno konat jiným způsobem než býváme celoživotně navyklí. Život se skládá z dlouhé řady nečekaných překvapení, ať vítaných nebo naopak nežádoucích.

    15. května, ve dni příštího novoluní, otevře po 84 letech dveře do dalšího znamení Býka Uran, kde si zabukoval pobyt na dalších sedm let. Mezitím si ještě dopřeje nostalgickou zpátečku do Berana (koncem letošního a začátkem příštího roku), ale to už bude opravdu na dlouhou dobu naposledy.

    Nenechme se odradit od nečekaných životních zvratů, osobně iniciovaných, někdy je zcela na místě uplatnit sílu svého vnitřního jangového muže. Ale nejen jeho, své má co říci i radikální vnitřní žena, jelikož dnešní Slunce s Lunou je obklopeno Uranem z jedné strany a Eris, zavrhovanou bohyní neshod z druhé.

    Saturn je dnes ten, který nás bude odrazovat hlasem plným pochyb, obav z nezdaru – co když to nezvládneš, podívej se, co z tebe bude, zase jsi mě zklamal…Neposlouchejte ty hlasy, které odříkávají repliky některé autority z knihy vašeho života, z kapitoly vašeho dětství.

    Saturn je dnes na koni, přímočarý ve zpochybňování vaší jistoty. Od 18.4., kdy půjde retrográdním pohybem, se jím nenechte zmást, jeho návody nepatří vašemu vnitřnímu hlasu, jsou to pochyby, jež jsou nebo vám byly implantovány. Vraťte se ke svým pocitům, jak situaci vnímáte vy, osobně, uvnitř.

    Nalistujte si kapitolu, kde jste slyšeli hlas spravedlivé a podporující autority, která vám dovolila dělat skopičiny, ale přitom byla poblíž, aby vás zachytila, kdybyste padali ze stromu. Jakmile vstoupí Uran do Býka, budou tito dva sokové na život a na smrt v relativní harmonii trigonu, takže ještě měsíc a bude zase líp.

    Kromě Saturna půjde do zpětného pohybu také Pluto (22.4.-1.10.). Merkur se zase naopak vrátil zpátky do přímého směru, sláva.

    Zítra překračuje hranici znamení další významný aktér – Chirón, zraněný léčitel. Poprvé cca po padesáti letech opustí na několik měsíců Ryby a vstoupí do Berana, kde bude od jara 2019 usídlen na dalších sedm až osm let už zcela. Ale o tom zase až příště, za úplňku 30.dubna.

    Krásné jarní dny vám přeje
    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 17:48

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.