Kalendář

Červen 2017
Po Út St Čt So Ne
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 07Čvn

    v 15:10 hodin letního času, na 18°54´ Střelce

    Tomuto stupni Střelce přísluší sabiánský symbol „Děti v kloboučcích proti slunci si hrají na pláži“, s podvysvětlením „Ochrana, již společnost poskytuje dosud nezralým jedincům, začínajícím se vyrovnávat s mocnými energiemi své nevědomé přirozenosti“.
    Klíčové slovo: HODNOTA OCHRANNÉHO PÚSOBENÍ

    V Mayském orákulu je symbolem Chuen – hra, kouzlo, iluze, spontánnost, dítě v nás.

    Slunce dnes stojí v úplňku, ve vrcholné lunární fázi v Blížencích a Luna naproti němu ve Střelci. Nerozlučná dvojice, která si vzájemně ukazuje zcela odlišné aspekty života, jiné nazírání na svět, jiné jednání a jiné reakce.

    Podobně i Blíženci k sobě potřebují toho druhého. Symbolicky jsou to dvojčata, která ve své odlišnosti nastavují jeden druhému zrcadlo. Když každý z nich přispěje svými schopnostmi a názory k vytvoření společného pole a neuvíznou v plané diskuzi, může se na konci pracovní linky zaskvět skvostné dílo, hodné vyššího smyslu Střelce.

    https://www.taps.org/

    Zrovna dnes se Jupiter, vládce znamení Střelce navrací po čtyřech měsících do přímého pohybu a alespoň na chvíli nám dovolí si vydechnout s úplným výdechem! Jak jsem se nedávno dozvěděla, syndrom neukončeného výdechu je velice rozšířeným návykem, který má na kontě řadu náhlých malých i katastrofálních příhod, kdy už není návratu. Nemáme totiž čas ani se pořádně nadechnout, natožpak vydechnout až do posledního nejmenšího výdechu.

    Dýchání patří do oblasti Blíženců, stejně jako všechny ostatní procesy – nervový, oběhový, pohybový, vylučovací, rozmnožovací, atd. Jedná se více o průběh procesu než o orgán, který jej řídí, o komunikaci uvnitř těla. Lidé si většinou spojují (!) Blížence s komunikací, ale zapomíná se na to, že jde často o komunikaci v rámci fyzického těla. O komunikaci mezi duší a tělem, v jakém jsou spolu vztahu, jestli jeden neutiskuje druhého a nedává mu nálepku nedůležitých druhých houslí.

    V rámci dnešního horoskopu má své slovo Saturn, majitel nezadatelného práva na post prezidenta společnosti s.ro každého z nás. Luna je totiž obklopena z jedné strany Saturnem a z druhé Lilith, avšak o své slovo se hlásí i Neptun. Česky řečeno jsme jednou nohou tvrdě na zemi a druhou jsme unášeni fikcí v jiné dimenzi.

    Nebude jednoduché odlišit jedno od druhého. Nicméně je to zadání pro následujících 14 dnů, do novoluní 24. června.

    Rozpoznat a řídit se v každé konkrétní situaci podle toho, jestli od nás vyžaduje vymezit se, ohraničit, prověřit, vypracovat a vystavět, kdy tělo pracuje na plné obrátky nebo jestli je to čas pro zamyšlení, zasnění, stavění vzdušných zámků a sycení duše.

    Mezitím se ještě sejdeme za velké události, kdy Slunce vstoupí do Raka, za letního slunovratu 21. června.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 11:14

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.