Kalendář

Listopad 2015
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 11Lis

    v 18:47 hodin středoevropského času, na 19°00´ Štíra

    Tomuto stupni Štíra přísluší sabiánský symbol „Papoušek opakuje to, co právě vyslechl“ s podvysvětlením „Schopnost předávat transcendentní znalosti“.

    Klíčová věta: NAPOJIT SE A VZÁJEMNĚ SE PROSTUPOVAT

    V Mayském orákulu je dnešním symbolem MEN – modrý orel, naděje, sny a vize, třetí oko.

    V prostředí znamení Štíra odkrýváme roušku víru vášní a hlubokých citů, do světa extrémů, v touze proniknout do mystéria života a smrti, do vyššího stavu vědomí.

    Novoluní, kdy Slunce a Luna, základní dvojice naší galaxie, potvrzující svojí existencí cykličnost všeho živého podtrhuje ve Štíru schopnost udržitelnosti života na Zemi, ovšem něco za něco. Tak jako je Štír vyhledávaným finančním poradcem, je zároveň i mafiánem, jemuž je ten první jeho pravou rukou. Štír si přináší do života téma moci, peněz, sexu jako základního niveau, odrazového můstku, na jehož hraně může uvíznout až navěky a nebo vzlétnout jako pták Fénix do spirituálních výšin.

    Ačkoli se za držitele rodinných hodnot považuje v horoskopu znamení Raka, je to právě Štír, jenž tmelí rodinu dohromady, jelikož ví, že jedině v pokračování rodu spočívá jeho nesmrtelnost. Kolem Štíra se vinou rozličné zvěsti o tom, že když se někdo v rodině narodí do tohoto znamení, je to zároveň i známkou smrti pro jiného člena rodiny, jehož služba už vypršela. Štír a jeho vládce Pluto představují základní transformaci, změnu, metamorfózu smrti a znovuzrození. Pro Štíra neexistuje zlatá střední cesta, buď se stane andělem nebo démonem, buď postoupí dál nebo se vrátí zpět.

    Pablo Picasso, narozen 25. října 1881, plodný muž jak ve své tvorbě, tak i v osobním životě

    http://www.librarising.com/

    V dnešním horoskopu se objevuje tvar Yod – prst boží, který sám o sobě obsahuje tento rozporuplný souboj mezi pólem plus a minus, mezi světlem a temnotou.

    Plutonické vazby, aspekty a typické štíří znaky vytvářejí živnou půdu pro těsné vztahové i jiné závislosti, které si duše vybírá v případě, že si volí štíří témata, svět extrémů – všechno nebo nic, chci versus nesmím, možné je všechno – nelze nic.

    Dnešní novoluní nabízí učinit určitá opatření a změny, které mohou mít dlouhodobý efekt. Vybírejte uvážlivě místa a oblasti, v nichž se budete rozhodovat, naslouchejte svým instinktům, sledujte hru světla a stínu.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 21:43

One Response

WP_Cloudy
  • iva ouhrabková Says:

    Ahoj Mášo,bezva! Jsi výborná!
    Tak se těším ! co to zase přinese za změny.!
    Všechno nebo nic_černá nebo bílá!! To jsem celá já!
    Tak to budu sledovat!
    Jak to sedí na tebe?
    Vždytˇty jsi krásně vyrovnaná a moudrá..
    Už se těším na tvoje obrázky a modely až dorazím!
    Hezké dny
    IVA

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.