Kalendář

Srpen 2014
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 24Srp

    v 16:13 hodin letního času, na 2°19´ Panny

    Tomuto stupni Panny přísluší sabiánský symbol „Dva andělé strážní“, s podrobnějším vysvětlením „Neviditelná pomoc a ochrana v obdobích krize“.
    Klíčové slovo: VNITŘNÍ SÍLA

    V Mayském orákulu je symbolem IK , v pořadí druhý symbol – inspirace, přítomnost, pravda.

    Podobně jako srpnový úplněk, se i nov v tomto kalendářním měsíci doslova hemží „trojúhelníky učení“ – výzvami a situacemi, jejichž prostřednictvím si můžeme důkladně projít učební látku svého životního zadání. A vše nasvědčuje tomu, že bude co se učit.

    Znamení Panny zvýrazňuje tučným písmem přídavná jména jako je zdravá, čistá, uspořádaná, perfektní a je pro ni obtížné ze svých nároků slevit. Bytost panenského typu dokáže přirozeně poskytovat dokonalý servis svému okolí. Horší je, když  zvedne hlavu od stolu a svoji pozornost zaměří na toho, kdo stojí přímo proti, pak umí být až nepříjemně kritická a náročná. Tématem tohoto znamení je tolerance a flexibilita, díky níž přestane řešit nedostatky světa kolem sebe.

    http://about-brains.com/

    Dnešní novoluní na samém začátku znamení Panny je významné svým spojením s královskou hvězdou Regulus, jelikož ten se přemístil zrovna na to samé místo. Kromě stálice Regulus – andělského strážce severní brány Rafaela existují od dob Peršanů ještě další tři strážci. Na východě stojí Aldebaran a archanděl Michael, na západě Antares a archanděl Oriel a na jihu Fomalhaut a archanděl Gabriel.

    Regulus přestoupil ze znamení Lva do Panny patrně koncem listopadu 2011 a jelikož prochází jedním stupněm znamení 72 let, bude do dalšího znamení, do Vah, vstupovat až za 72 x 30 let, to je za 2160 let. Do Lva vstoupil tedy před 2160 lety, to znamená někdy v roce 157 před Kristem. Zdá se, že věk Lvího patriarchátu, jangové energie skutečně po 2160 letech končí a že se vstupem Regula do Panny se otvírá brána k ženské, jinové energii.

    Podpora této energii přijde nepochybně 28. listopadu i od Lilith, která se v ten den objeví na prvním, nultém stupni Panny, kde se spojí s Regulem. Přichází doba, kdy se z tolik trénované levé hemisféry mozku začneme po 2160 letech vracet zpět, ke svým opomíjeným dovednostem intuice, soucitnosti a naladění na energie, které zaplňují prostor kolem nás na rozličných úrovních.

    Máša Růžičková

    Posted by admin @ 18:45

2 Responses

WP_Cloudy

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.