Kalendář

Červen 2008
Po Út St Čt So Ne
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kontakt

foto

Máša Růžičková
info@astroinspirace.cz

Archiv

  • 16Čvn

    úplněk 18. června v 19:30 hodin letního času, na 27°50´ Střelce
    slunovrat 21. června ve 2:00 hodiny letního času, Slunce vstupuje na 0° Raka

    Pouhé tři dny dělí od sebe tyto dvě vesmírné události, kdy obě astrologická světla – Slunce (v letním slunovratu) a Luna (v úplňku) dojdou ke svému vrcholnému okamžiku. Pro nás z toho vyplývá jedinečná příležitost využít v nejbližších dnech obrovský potenciál pro obnovu a možnost vyburcovat ztracenou sílu, uhájit si svoje požadavky a nároky, s ultimatem teď nebo nikdy za krkem. Neznamená to však, že se ve svých rozhodnutích ukvapíme! Ba právě naopak, protože razítko od vstupní brány bude platné až do 22. září, dne podzimní rovnodennosti, kdy Slunce vstoupí do znamení Vah.

    Jak v tomto úplňku, tak i v letní rovnodennosti má na jevišti světa hlavní part Pluto, disponent podsvětními dary, mocí a hojností, ale zároveň i vládce říše hlubinných stínů. Jsou v ní ukryty ty nejvzácnější poklady, které však nejsou na první pohled zjevné, jelikož ani sám Pluto není pouhým okem viditelný. Navíc byl dokonce před pár lety z piedestalu svého planetárního trůnu degradován na malého bezvýznamného skrčka. Jak potupné pro takovou sílu jádra atomu! Pluto si nepřeje, aby mu někdo pohlédl do tváře, raději zhlíží a pozoruje situaci zpovzdálí. Baví ho nasazovat si odpudivé masky, skrývat se za zakleté prince a princezny, mást nás na rozcestí a lákat na červený koberec dvorany slávy. Pokud se nenecháme napálit, a zvolíme odbočku do trní, srázů a výmolů, vězme, že svoji zakletou milovanou / milovaného vysvobodíme jedině cestou přes tuto nehostinnou krajinu.

    Ve společnosti Pluta se pro následující čtvrt rok rozhodně nudit nebudeme. Co bude dál, se uvidí. Nepředbíhejme událostem, a zabývejme se úkolem, který pro nás tento mocný archetyp nevědomí, symbol opakovaného cyklu života a smrti připravil teď:

    podívat se tváří v tvář svému Stínu, a přijmout jej jako svoji součást, protože bez něho jsme jenom poloviční. Stín, naše nepříjemná stránka, kterou bychom si nejraději odoperovali, je a zůstane naším neoddělitelným orgánem. Můžeme jej však zhojit, pohoupat v náručí, pochválit a poděkovat mu za jeho neocenitelné služby a proměnit tak, aby náš život s ním se stal příjemným. Velmi se nám odlehčí, pokud přestaneme očekávat nesplnitelné jak od sebe sama, tak i od druhých, a když se nenecháme zmanipulovat tím, o čem se domníváme, že po nás chtějí ostatní.

    Na mnoha webových stránkách právě u příležitosti červnového úplňku a slunovratu probíhá výzva ke společné meditaci. Jedná se o 24 hodinový přenos energie a společnou motlidbu pro matku Zemi – Gaiu, počínaje 18.červnem ve 20:00 a 19. červnem ve 20:00 konče.

    Podpořme světovou transformaci vědomí prostřednictvím sjednoceného pole působení, pro harmonii zemské pulzace, nádechu a výdechu, kterým je každá naše buňka dýchána. Prožijme si a nechme se prodýchávat v tomto nádherném propojení.

    Totéž platí i od půlnoci 21. června do půlnoci dalšího dne 22. června, kdy máme šanci vytvořit Společnou Sluneční vlnu kolem naší Země a podpořit světovou transformaci vědomí prostřednictvím sjednoceného pole působení.

    Více v anglickém originále na http://www.curezone.com/blogs/fm.asp?i=1193130
    Prosím, abyste tuto zprávu šířili neomezeně dál, a děkuji vám, přátelé.

    Máša Růžičková

    Dovolte mi ještě nakonec uvítat do našeho pozemského mumraje, s přáním všeho nejlepšího od sudiček, čerstvé nedělňátko Mariánku.

    Posted by admin @ 13:46

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.